Niårig dreng påkørt af flugtbilist: Politiet har modtaget flere tip

Flugtbilist afsløret på video: Niårig dreng blev efterladt med talrige knoglebrud

Alexander Petrovic, der fandt den påkørte niårige. - Jeg er meget forskrækket over, at sådan noget kan lade sig gøre - at man efterlader en bevidstløs dreng, siger han. Video: TV2/FYN

Fyns Politi har modtaget flere henvendelser i sagen om den ni-årige dreng, som tirsdag morgen blev påkørt af en flugtbilist i Svendborg.

Det oplyser Fyns Politi til Ekstra Bladet.

- Vi har endnu ingen anholdte, men vi har modtaget fem henvendelser, som der skal arbejdes videre med i dag, siger vagtchef Anders Furbo Therkildsen.

Politiet er kommet i besiddelse af en overvågningsvideo, som viser påkørslen, men billederne bliver næppe offentliggjort.

- Det har vi ikke umiddelbare planer om, for dertil er kvaliteten ikke god nok, oplyser vagtchef Anders Furbo Therkildsen til Ekstra Bladet.

- Men vi skal se, om der er videoovervågning andre steder i området, der kan hjælpe os i efterforskningen, siger han.

Krimi Flugtbilist afsløret på video: Ni-årig efterladt med mange knoglebrud

Talrige knoglebrud
Den niårige dreng blev tirsdag morgen klokken 7.27 fundet liggende bevidstløs i vejsiden på Mølmarksvej i Svendborg.

Først var der mistanke om, at drengen havde været ramt af et epileptisk anfald, men det blev udelukket efter undersøgelse på Odense Universitetshospital.

Lægerne kunne i stedet konstatere, at drengen havde pådraget sig adskillige knoglebrud på skulder, hofte og benene.

Overvågningsvideoen bekræftede formodningen om, at drengen var blevet påkørt og efterladt i vejkanten, hvor forbipasserende fandt ham.

Alexander Petrovic nussede den tilskadekomne dreng på hånden og på kinden, mens de to ventede på ambulancen. Foto: Facebook Foto: Tim Kildeborg Krimi Alexander fandt kvæstet ni-årig på vejen: Han græd og sagde av

Skader på fronten
Det fremgår af overvågningsbillederne, at drengen kom løbende fra Jægermarken og krydsede Mølmarksvej mellem Skyttevej og Hesselbjerg.

Det var her, han blev påkørt af en personbil, der beskrives som mørk, mellemstor og formentlig nyere. Politiet vurderer, at personbilen har fået synlige skader på fronten.

Politiet er fortsat interesseret i henvendelser fra borgere, som kan ligge inde med oplysninger i forhold til opklaring af sagen.

Fyns Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)