Annonce:
Annonce:

Niårig forsvandt, mens forældrene festede til bryllup: Gæsts adfærd skaber frygt

Fransk politi har anholdt en mand i forbindelse med niårig piges forsvinden. Nu viser det sig, at han var gæst til det bryllup, hvor pigen forsvandt fra

Niårige Maëly har været forsvundet siden natten til søndag. Foto: AP/Gendarmerie Nationale
Niårige Maëly har været forsvundet siden natten til søndag. Foto: AP/Gendarmerie Nationale
Annonce:
Følg Krimi

Et bryllup er normalt lig med glæde, kærlighed og fest til den lyse morgen.

Men et bryllup i Frankrig tog søndag en tragisk drejning. Siden klokken 3 om natten har ingen pårørende set den niårige pige Maëlys De Araujo, som forsvandt fra det værelse, hun lå og sov på i, imens de voksne festede.

Ifølge BBC opdagede gæsterne, at hun var væk, og så måtte en DJ stoppe musikken, så de 180 kunne lede i stedet for den niårige pige i stedet for at feste.

Efterfølgende har politiet oplyst, at politiet har anholdt en 34-årig mand, og nu er der nye oplysninger om, hvem han er. Derudover skulle en anden mand, der bliver beskrevet som den første anholdtes ven, nu også være i politiets varetægt.

Annonce:

Ifølge flere franske medier heriblandt Le Monde og Le Dauphine er den anholdte mand en af de gæster, som var til stede ved bryllupet. Efter sigende har de franske myndigheder valgt at tilbageholde ham, fordi flere gæster har fortalt, at mandens adfærd omkring pigens forsvinden var mistænkelig.

- Manden var til stede ved bryllupet, og vi har forsøgt at afklare, hvad han har lavet i det tidsrum, hvor hun forsvandt, siger anklager Dietlind Baudoin til Le Monde.

Tror ikke på forklaring
Samtidig har han heller ikke kunne redegøre for sin færden i det timer, hvor pigen forsvandt, og derfor frygter politiet nu det værste.

Franske BFMTV skriver desuden, at politiet også har anholdt manden, fordi han flere gange har ændret sig forklaring. Det har efter sigende gjort de franske myndigheder endnu mere mistænksomme

Det var den lille piges forældre, der opdagede, at hun ikke længere var på værelset. De alarmerede derfor festens DJ, som gav beskeden videre til de øvrige gæster, der begyndte at lede.

Da de havde ledt i en time uden held, blev politiet tilkaldt.

Annonce:

Stor eftersøgning
Politiet havde blandt andet hunde på stedet til at lede, og tre hunde fulgte uafhængigt af hinanden et spor, der endte blindt på en parkeringsplads.

Tre sporhunde mister fært af forsvundet pige på parkeringsplads

Politiet frygter derfor, at Maëlys er blevet kidnappet og ført væk i en bil.

Siden hendes forsvinden har politiet, blandt andet med hjælp fra 60 soldater, søgt massivt i området omkring bryllupsstedet, der lå i byen Pont-de-Beauvoisin.

Eftersøgningsarbejdet er blevet besværliggjort af, at brylluppet blev holdt i et område med en del vand og en tæt bevokset skov.

På trods af den store efterforskning har politiet ikke haft held med at finde spor efter pigen.

I alt 250 mennesker er foreløbig blevet afhørt af politiet - heriblandt alle bryllupsgæsterne og gæsterne til et nærliggende selskab.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: