Annonce:
Annonce:

Nikkede kvindelig bilist skalle

Mand mistede angiveligt besindelsen, da 39-årig kvinde flettede ind foran ham i centrum af Randers

Annonce:
Følg Krimi

En 39-årig kvinde blev i går klokken 7.05 udsat for såkaldt "road rage", da en rasende mandlig bilist konfronterede hende i krydset mellem Vestervold og Vestergade i centrum af Randers.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden havde få minutter forinden flettet ind i en vognbane foran den bil, som den vrede mand førte. Manden, som af politiet vurderes til at være mellem 50 og 55 år, mente åbenbart, at hun spærrede vejen for ham, og han viste hende fuckfinger og kørte helt tæt på hende.

Da den 39-årige kvinde kort efter kom til krydset Vestervold-Vestergade, svingede manden ind foran hende, så hun blev tvunget til at bremse. Herefter steg begge parter ud af deres bil.

Slap med øm næse

Manden råbte meget aggressivt af hende og sluttede af med at nikke den chokerede kvinde en skalle over næseryggen. Herefter kørte han fra stedet.

Kvinden slap dog med en øm næseryg og en ordentlig forskrækkelse. Hun nåede at tage billeder af manden og bilen, inden han stak af, og politiet har derfor et godt materiale at gå ud fra i forhold til at få fat i manden.

- Vi har gode billeder af både mand og bil, men vi har ikke lokaliseret manden endnu. Chancerne for, at det sker, er dog gode, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til Ekstra Bladet.

Signalement af manden:

Dansk, 50-55 år, 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning, kort gråt hår, iført blå jakke, beige bukser og sorte sko.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: