Nøgen model springer i døden for at undgå voldtægt

En 20-årig kvinde blev overfaldet af sin ejendomsmægler, men valgte at lade livet for at undgå at blive voldtaget

Model og universitetsstuderende Gülay Bursali var kun 20 år gammel, da hun sprang i døden for at undgå at blive voldtaget. (Foto: Privat)
Model og universitetsstuderende Gülay Bursali var kun 20 år gammel, da hun sprang i døden for at undgå at blive voldtaget. (Foto: Privat)

20-årige Gülay Bursali, der var universitetsstuderende og arbejdede som model, mistede livet, da hun sprang ud fra sin lejede ferielejlighed i Istanbul. Det skriver flere medier ifølge britiske Mirror.

Det skete angiveligt, da mægleren, som Gülay Bersali og hendes kæreste havde lejet lejligheden af, trængte ind og ville overfalde den 20-årige kvinde seksuelt.

Parret havde kort forinden fået nøglerne til lejligheden, og efter at have været ude for at feste med nogle veninder på en lokal bar, vendte de tilbage og blev overfaldet af mæglerne.

Ifølge Gülay Bersalis kærestes udtalelse til politiet havde mægleren skaffet sig adgang ved at sige, at han skulle hente nogle ting i lejligheden. Da han og en ven blev lukket ind, tæskede de kæresten, der i medierne kun er kendt som Engin O, tog hans telefon og låste ham inde på et af værelserne.

Flere vidner så Gülay Bursali hænge ud af vinduet. (Foto: Privat)
Flere vidner så Gülay Bursali hænge ud af vinduet. (Foto: Privat)
 

Gülay Bersali blev hevet med ind på et andet værelse, hvor de hev tøjet af hende. Men det lykkedes hende at åbne et vindue og klatre udenfor, hvor hun truede med at springe, hvis de ikke opgav deres ærinde.

Flere vidner har bekræftet, at de har set den unge, nøgne kvinde hænge ud af vinduet.

’Jeg hørte nogen skrige efter hjælp, og jeg troede, det var nogen, der lavede sjov. Men så så jeg en nøgen kvinde hænge ud af vinduet, siger et vidne til en lokal tyrkisk tv-station.

Han fortæller, at han hørte kvinden true med, at hun ville springe, hvis personerne indenfor forsøgte at hive hende ind.

- Jeg sagde ikke noget, for jeg fornemmede, at hvis hun bevægede sig bare en lille smule, ville hun falde. Jeg ringede bare til politiet. Mens jeg gjorde det, sprang hun, fortæller øjenvidnet.

Det lokale politi leder fortsat efter ejendomsmægleren og hans ven.

Tidligere i år omkom en fire måneder gammel dreng, da hans mor sprang i døden fra syvende sal på Righshospitalet med ham i favnen.