Annonce:
Annonce:

Nøgne mænd fotograferet med skjult kamera i svømmehal

En 18-årig mand har erkendt at have fotograferet nøgne mænd i dansk svømmehal

Det var her i Helsingør Svømmehal, at den 18-årige mand fotograferet en lang række nøgne mænd. Foto: Polfoto
Det var her i Helsingør Svømmehal, at den 18-årige mand fotograferet en lang række nøgne mænd. Foto: Polfoto
Annonce:
Følg Krimi

Retten i Helsingør står foran at skulle fælde dom over en 18-årig mand fra Hornbæk, der er tiltalt for over flere måneder i foråret at have fotograferet nøgne mænd i omklædningsrummet i Helsingør Svømmehal med skjult kamera.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Den 18-årige har tilstået, at han flere gange har filmet mænd i omklædningsrummet. Ifølge hans forklaring gjorde han det på grund af det 'adrenalinsus', det gav, og ikke fordi det gjorde ham seksuelt opstemt.

Politiet: Det er en alvorlig sag
Hos Nordsjællands Politi ser de med stor alvor på sagen. De er især bekymrede for, at den 18-årige kunne have haft til hensigt at dele billederne på internettet.

Annonce:

- Vi ved jo ikke præcist, hvad han skulle bruge billederne til. Han siger selv, at de kun var til eget brug, men det er jo ikke umuligt, at han gjorde det for at dele billederne på forskellige internetfora, siger anklager Sufian Akram fra Nordjællands Politi til Helsingør Dagblad.

Manden skulle angiveligt have gået rundt i omklædningsrummet med et håndklæde om hofterne og holdt mobilen tæt ind til kroppen, mens han fotograferede mænd i omklædningsrummet.

Svømmehal tager forholdsregler
Hos Helsingør Svømmehal er de chokerede over sagen. De har derfor også lavet flere regler, der skal gøre, at noget lignende ikke sker i fremtiden.

- Der er store skilte, der fortæller gæsterne, at mobiltelefoner og kameraer er forbudt i omklædningsrummene. Mobiltelefonen, som jo også er et kamera i dag, skal ligesom eventuelle kameraer lukkes inde i de aflåste skabe. Det er også vigtigt, at gæsterne selv holder øje med, om der foregår noget mistænkeligt og fortæller os om det, siger svømmehallens leder Kristian Stockholm til Helsingør Dagblad.

Annonce:

Tiltalen mod manden lyder på blufærdighedskrænkelse af mindst 10 forskellige mænd, der blev fotograferet helt eller delvist nøgne, mens de opholdt sig i omklædningsrummet i Helsingør Svømmehal.

Anklageren kræver i omegnen af 20 dages betinget fængsel til den unge mand.

Det vides endnu ikke, hvornår der fældes dom i sagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

I naturen foregår sex, vold, incest og voldtægter
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: