Norsk politi i kidnapningssag: Får hjælp fra ny side

Der har ikke været livstegn fra den 68-årige norske kvinde, der i oktober blev kidnappet fra sit hjem. Hør seneste nye i sagen her

Norsk politi leder efter tre personer, der kan ses på overvågningsvideoerne her. Videoerne, hvor to personer går forbi, er optaget foran Anne-Elisabeth Falkevig Hagens mands kontor. Video: VGTV

Onsdag 31. oktober sidste år forsvandt den 68-årige norske kvinde Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, der er gift med rigmanden Tom Hagen, fra sit hjem i Lørenskog.

Norsk politi formoder, at der er tale om en kidnapningssag.

Gerningsmændene har angiveligt efterladt en besked i huset, hvor de kræver en løsesum mod kvindens frigivelse, skriver NRK.

Advokat for familien til kidnappet milliardærs kone: Derfor betaler de ikke løsesum

Ifølge det norske nyhedsmedies oplysninger er der efter bortførelsen blevet fundet en flere sider lang besked inde i huset, hvor Anne-Elisabeth Falkevik Hagen sidst blev set.

Indkalder sprogeksperter
Norsk politi har ifølge NRK indkaldt sprogeksperter, der skal undersøge beskeden.

- Der er blevet indhentet sprogeksperter uden for politiet, som skal undersøge beskeden, siger en person med kendskab til efterforskningen til NRK.

Ifølge den norske avis VG var det kvindens ægtemand, som er en af landets rigeste med en anslået formue på 1,3 milliarder danske kroner, der fandt den skriftlige besked.

I beskeden, der er skrevet på gebrokkent norsk, bliver der truet med at dræbe den 68-årige kvinde, hvis politiet bliver involveret, skriver VG.

Sagen kort: Sådan forsvandt Anne-Elisabeth. Video: VG

Norsk politi håber ifølge NRK, at undersøgelsen af beskeden kan bidrage til en opklaring af sagen.

Politiet oplyste på et pressemøde onsdag, at der ikke har været livstegn fra kvinden, siden hun forsvandt, og kontakten med gerningsmændene har været begrænset.

Der er desuden ingen mistænkte i sagen indtil nu, oplyser politiet, der afholder endnu et pressemøde om sagen torsdag klokken 11.