Notorisk sexforbryder sigtet for voldtægt: 316 tidligere domme

Fredag blev en 43-årig mand fremstillet i grundlovsforhør, efter han er sigtet for at have voldtaget en 25-årig kvinde ved en kirke i Næstved

En mand fra Karrebæksminde blev fredag fremstillet i grunlovsforhør.

Han er sigtet for at have voldtaget en 25-årig kvinde ved Sct. Peders Kirke i Næstved for omkring to måneder siden, skriver sn.dk.

Den 43-årige mand må dog siges at være kendt af politiet i forvejen.

Han har nemlig 316 tidligere domme for blufærdighedskrænkelse.

Selv forklarer han det med, at han har en sexlyst, som han ikke kan styre, og han har også tidligere været på driftsdæmpende medicin, men er det ikke længere.

De tidligere domme for blufærdighedskrænkelse involverer blandt andet, at manden har blottet sig offentligt, onaneret foran fremmede mennesker og sexchikaneret personer telefonisk. Disse domme fik han i årene 1995 til 2003.

Denne gang er manden sigtet for at have voldtaget en ung kvinde, da hun 8. september var på vej hjem fra byen omkring klokken 05:00 om morgenen.

I retten nægtede manden sig skyldig.

Han erkender, at han har forsøgt at tvinge kvinden til oralsex, men han fortæller samtidig, at både trusser og bukser forblev på under hele situationen.

Politiets tekniske undersøgelser taler dog imod mandens forklaring, da der er fundet sæd i kvindens trusser, som sandsynligvis stammer fra den 43-årige mand.

Manden er nu varetægtsfængslet i fire uger, fordi man i retten var enige om, at der var risiko for, at han ellers ville begå flere forbrydelser af samme karakter.