Annonce:
Annonce:

Nu er Fisfis udsendt af Danmark

Good Beirut til Fisfis: Den berygtede, tidligere bandeleder fra Odense er fløjet til Libanon, erfarer Ekstra Bladet

Annonce:
Følg Krimi

Efter et årelangt tovtrækkeri i retssystemet og seks år i fængsel er den berygtede tidligere fynske bandeleder Mahmoud Khalil Salem – bedre kendt under navnet 'Fisfis' – nu udsendt fra Danmark. Det erfarer Ekstra Bladet fra flere kilder.

Udsendelsen skal være gennemført natten til tirsdag, og destinationen var Libanon, hvor 45-årige Mahmoud Khalil Salem, der er statsløs palæstinenser, er født og opvokset.

Fisfis får hurtig dom i Højesteret

Som 23-årig, i 1993, kom Fisfis til Danmark, og kort efter indledte han sin karriere som hårdkogt kriminel i den fynske underverden, hvor han blandt andet stod i spidsen for den nu nedlagte indvandrerbande Black Ghost, der gjorde sig i organiseret narkohandel, afpresning, vold m.m.

I oktober 2011, efter byretten i juni 2010 udviste ham betinget, og landsretten senere underkendte dommen, afgjorde Højesteret, at Fisfis skulle udvises for bestandig.

Annonce:

Sagen om den fynske bandeleder fik meget omtale, da Østre Landsret i januar 2011 besluttede, at Fisfis ikke kunne udvises af hensyn til sine otte børn, der bor i Vollsmose i Odense.

Kriminalitet går i arv: I fars blodspor

Integrationsminister Søren Pind og flere andre profiler fra den daværende VK-regering gik hårdt i rette med dommen, og Fisfis-sagen blev brugt som et af argumenterne for at stramme udvisningsreglerne senere i 2011.

Mahmoud Khalil Salem blev ved Højesteret i oktober 2011 ud over udvisningen idømt seks års fængsel for omfattende narkohandel, et væld af alvorlige trusler, tæskeholdsaktioner og tildeling af dummebøder på helt op til 250.000 kroner.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: