Nu er han dømt: Direktør gjorde 12-årig til sexslave

Tre års fængsel til 33-årig mand, der mødte 12-årig pige på nettet og udsatte hende for gentagne overgreb

En 33-årig er torsdag blevet dømt ved retten i Holbæk, efter han lokkede en 12-årig pige til at være hans 'slavetøs'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
En 33-årig er torsdag blevet dømt ved retten i Holbæk, efter han lokkede en 12-årig pige til at være hans 'slavetøs'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

En kun 12-årig pige blev i november sidste år lokket til at mødes med en 33-årig mand og blev efterfølgende voldtaget i en bil, der var parkeret ved en spejderhytte i Jyderup.

Torsdag er voldtægtsmanden, 33-årige Philippe Åkerman, blevet idømt tre års fængsel for overgrebet samt for blufærdighedskrænkelse af den samme pige.

Det oplyser anklager Marie Elvekjær til Ekstra Bladet.

En 33-årig direktør i et mindre firma erkender at have haft samleje med en 12-årige pige, men nægter, at det er foregået under tvang. I stedet fortalte han detaljeret og roligt, hvordan de to i konsensus havde indgået en aftale om, at han skulle være hendes ’dominator’ og hun skulle være hans ’slavetøs’. (Modelfoto: Henning Hjorth) Plus Direktør fandt pige på nettet: 12-årig blev skolet som sex-slave

Anklagemyndigheden mener, at den 33-årige ønskede at gøre den unge pige til sin 'slavetøs', og manden har da også erkendt, at han har haft samleje med den 12-årige pige, men afviser, at det er foregået under tvang eller under trusler om vold. Derfor har han sagen igennem nægtet sig skyldig.

- Jeg ledte efter en slavetøs, og det var jeg åben om på min profil på Tinder, fortalte den 33-årige, der er direktør i sit eget firma, i retten i slutningen af maj.

Her forklarede han også, at de to havde indledt et gensidigt dominansforhold, hvor han skulle skulle være 'herre' og hun 'slave' - han ville dominere pigen, forklarede han.

En 33-årig er tiltalt ved retten i Holbæk for at have lokket en 12-årig til at være hans 'slavetøs'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Krimi Tiltalt direktør: Jeg ville dominere 12-årig pige

De to mødtes 16. november, og her blev pigen voldtaget, har retten nu slået fast - på trods af Philippe Åkermans forklaring om det modsatte.

Ifølge anklageskriftet gav han pigen bind for øjnene, klædte hende af og gennemførte voldtægten, mens han greb hende om halsen med sin ene hånd og spurgte: 'Hvem tilhører du?'

Efterfølgende forsøgte den 33-årige igen at aftale et møde med pigen og beskrev, hvordan han ville 'oplære' hende i forskellige former for sex. Kontakten fandt primært sted på SnapChat, Tinder og chattjenesten KIK.

En 33-årig er tiltalt ved retten i Holbæk for at have lokket en 12-årig til at være hans 'slavetøs'. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Krimi Tiltale: Voldtog 12-årig 'slavetøs' ved spejderhytte

Mødet blev aldrig til noget, da forældrene til den 12-årige opdagede hendes korrespondance med den 33-årige. De anmeldte sagen til politiet, og Åkerman blev varetægtsfængslet i december.

Udover voldtægten er manden blevet dømt for blufærdighedskrænkelse, fordi han sendte den 21 år yngre pige beskeder med seksuelt indhold, ligesom han fik hende til at sende nøgenbilleder af sig selv.

Den 33-årige har taget sig betænkningstid i forhold til, om han vil anke dommen til landsretten.