Annonce:
Annonce:

Nu er Tiktok-manden mentalundersøgt

Afventer dom i sag, hvor han allerede er kendt skyldig

Annonce:
Følg Krimi

I fem måneder har en dom over en 29-årig mand kendt som 'Tiktok-manden' ladet vente på sig.

Han blev tilbage i maj måned i Retten i Hillerød kendt skyldig i ni forhold om forbrydelser begået mod mindreårige piger i 2019 og 2020, men udmålingen af straffen blev udsat, fordi retten besluttede, at den 29-årige først skulle mentalundersøges.

Og den undersøgelse er nu færdig, oplyser sagens anklager Margit Wegge. Hun ønsker dog ikke på forhånd at sige, hvad den konkluderer.

Mandag sendte hun en anmodning til retten om at få berammet et retsmøde, hvor konklusionen af mentalundersøgelsen læses op, og dommen kan afsiges. Der er dog endnu ikke sat en dato.

Han er kendt skyldig i voldtægt, blufærdighedskrænkelser, trusler og forsøg på ulovlig tvang mod i alt fem ofre i alderen 13 til 15 år.

Annonce:

Voldtægten skete mod en 14-årig pige ved halv tre-tiden om natten ved et plejecenter i Jyllinge, hvor han befølte hende på brysterne og i skridtet, men han tog fat i hendes hænder og holdt dem fast, mens han voldtog pigen stående op mod et træ, selvom hun protesterede og forsøgte at skubbe ham væk.

Efterfølgende blev hun flere gange udsat for blufærdighedskrænkelser af 'Tiktok-manden', som til sidst truede med at slå hende ihjel.

Det er Tiktok-manden tiltalt for i Retten i Helsingør

1) Blufærdighedskrænkelse og andet kønsligt forhold end samleje med mindreårig: Ved 4. juli 2019 på et handicaptoilet på Dyrehavsbakken i Klampenborg at have befølt en 14-årig pige på brysterne og i skridtet, selvom hun protesterede og forsøgte at skubbe ham væk, ligesom han formåede hende til kortvarigt at tage hans penis i munden.

2) Blufærdighedskrænkelse og voldtægt af mindreårig: Ved ultimo juli 2o19 klokken 2-2.30 ved et plejecenter i Jyllinge at have befølt en 14-årig pige på brysterne og i skridt, selvom hun protesterede og forsøgte at skubbe ham væk, ligesom han havde samleje med hende uden samtykke, idet han holdt fat om hendes hænder og holdt dem fast.

3) Blufærdighedskrænkelse: Ved i slutningen af juli 2019 over Snapchat at have presset en 14-årig pige til at sende nøgenbilleder af sig selv til ham.

4) Blufærdighedskrænkelse og ulovlig tvang: Ved flere gange i juli-august 2019 at have tvunget en 14-årig pige til at sende flere nøgenbilleder af sig selv og på live kamera at klæde sig af og røre sig selv, mens han optog det uden hendes viden og samtykke, under trusler om at videresende nøgenfotos af hende til hendes forældre og venner.

5) Trusler: Ved i juli-august 2019 via telefonopkald og beskeder at have sagt til en 14-årig pige, at han ville finde ud af, hvor hun var og slå hende ihjel eller stikke hende ned.

I de fem første forhold er offeret den samme 14-årige pige.

6) Blufærdighedskrænkelse: Ved 26. maj 2020 omkring klokken 16.45 at have krænket en 15-årig piges blufærdighed, idet han befølte hende på numsen og tilbød hende penge for sex på en strand omkring Gilleleje

7) Trusler: Ved at have truet to 15-årige piger med, at han ville opsøge dem og 'skære halsen over på dem' eller lignende.

8) Blufærdighedskrænkelse: Ved 7. juli 2020 via internettet at have krænket blufærdigheden hos to 13-årige piger, idet han under påskud af at være tøjdesigner og søgte modeller via webcam overtalte dem til mod betaling at afklæde sig til undertøj, optog det uden deres kendskab, og foreslog, at de mod betaling skulle gøre, hvad han sagde i fire minutter uden at sige nej, eller endnu en gang at vise sig i undertøj, mens tiltalte onanerede.

9) Forsøg på ulovlig tvang: Ved på flere tidspunkter mellem 7. juli og 28. oktober 2020 via internettet at have sagt til de samme to 13-årige, at han ville sende den i forhold 8 omtalte video til deres forældre, hvis de ikke sendte flere billeder af sig selv, som han kunne onanere til.

 

Dagen før den 29-årige blev kendt skyldig i Retten i Helsingør, blev han fremstillet i grundlovsforhør i dommervagten i København, hvor han blandt andet blev sigtet for to tilfælde af voldtægt, seksuelle overgreb og andre krænkelser.

Han nægtede sig skyldig og ønskede ikke at udtale sig i grundlovsforhøret.

Den sag er fortsat under efterforskning.

Sagen mod manden beskrives også i en Discovery+ dokumentarserie, hvor op mod 60 unge kvinder og piger anklager den 29-årige mand for en række grove forbrydelser.

Annonce:

I dokumentarserien ‘F**k ikke med piger’ står flere af de påståede ofre frem og fortæller deres version af, hvordan den 29-årige mand ifølge dem har begået adskillige grove krænkelser over en periode på mere end 15 år.

Tiktok-manden har på trods af navnet huseret på flere sociale medier, herunder særligt Snapchat,

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladet lavede et interview med Diana Rasmussen, der startede sagen mod Tiktok-manden, uden for Københavns Byret. Se det her:

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til første afsnit af Ekstra Bladets nye podcast 'Afhørt' herunder eller i din foretrukne podcastapp.  Hver uge gennemgår vi ugens største krimi-historier.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: