Nu fremstilles seks for trippeldrab: Rockertilhører blev irettesat

Københavns Politi ransagede 36 steder i går i jagten på de skyldige bag trippeldrabet på tre unge mænd på Frederiksberg i fjor

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat
Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev slået ihjel på Frederiksberg natten til 11. november i fjor. Fotos: Kenneth Meyer og privat

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Seks mænd, hvoraf de fem har tilknytning til rockerklubben Bandidos, fremstilles netop nu i grundlovsforhør i sagen om trippeldrabet på Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther på Frederiksberg natten til 11. november i fjor.

Mændene sigtes for drab og medvirken til drab, mens tre af dem menes at have begået selve drabet. Derudover er de sigtet for overtrædelse af våbenloven.

10-11 rockere følger retsmødet, og en rockertilhører blev irettesat af dommeren, fordi han havde en t-shirt på med Bandidos-symboler. Han valgte dog blot at tage en jakke på.

Mændene blev anholdt i en anholdelses- og ransagningsaktion mellem klokken 10.10 og 17.35 i går, hvor i alt 12 personer blev anholdt. De blev ved retsmødets start 'vendt', som er en formalitet, så de fremstilles i grundlovsforhør inden for fristen på 24 timer.

Herefter bliver de fremstillet enkeltvis.

Dommeren har valgt at lukke dørene til grundlovsforhøret.

Suhaib Jaffar, Philip Rasmussen og Mike Vinther blev likvideret i november. 
(Foto: Privat) Krimi Sigtelse: Solgte drabsvåben mindre end 12 timer før trippeldrabet

De  øvrige seks personer, fem mænd og en kvinde, sigtes for forskellige våbenlovsovertrædelser, da politiet blandt andet fandt en riffel og et haglgevær på to forskellige adresser.

De tre unge blev dræbt, mens de lå og sov i en lille et-værelses lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

Omkring kl. 03.30 trængte to mænd ind i lejligheden via et stillads og dræbte de tre. Efter drabene flygtede gerningsmændene atter via stilladset.

Ekstra Bladet er til stede ved dagens grundlovsforhør.

Bandidos-huset på Tudskærvej i Vanløse er et da de steder, politiet i dag har slået til.
(Foto: Kenneth Meyer) Krimi Rockere anholdt i sag om trippeldrab