Nu ved politiet, hvem manden i Odense Å er

Den mand, som tidligere i dag blev bjærget fra Odense Å, er nu identificeret

(Foto: Henrik Fremlev Petersen)
(Foto: Henrik Fremlev Petersen)

Den livløse mand, som tidligere i dag blev bjærget fra Odense Å, er nu identificeret. Der er tale om den 64-årige Tage Ermand Jensen, som har været forsvundet siden 22. februar, hvor han forlod sin bopæl i Odense NØ midt om natten.

I forbindelse med sin mands forsvinden udtalte Tage Erland Jensens kone Hanne sig til Fyens Stiftstidende. Her fortalte hun, at han i april havde 40-års-jubilæum som portør på Odense Universitetshospital. Han ville fortsætte med at arbejde, indtil han nåede sit jubilæum, også selvom han havde det skidt på sit job i længere tid.

- Tage har 40-års-jubilæum den 7. april, og han ville ikke stoppe på sit arbejde inden, selvom han havde haft det skidt i længere tid. Torsdag eller onsdag skete der noget på hans arbejde, jeg ved ikke hvad, men det var en konflikt, der gjorde ham frygtelig ulykkelig, sagde Hanne dengang til Fyens Stifttidende.

Grunden til at Hanne dengang udtalte sig til Fyens Stiftstidende var, at hun efterlyste nogle af sin mands egendele.

- Jeg kan forstå på politiet, at han fredag gik ned til sin chef og forlangte at få sin jubilæumsgave udleveret, fordi han ikke ville arbejde der længere, sagde hun tilbage i februar.

- Tage har fået en depression, og han er typen, der er så stolt, at han ikke beder om hjælp, men normalt er han altid en glad, venlig, høflig og positiv mand, men så skete der et eller andet på arbejdet, siger Hanne.

Politiet har slået fast, at der ikke har været tale om en forbrydelse, men derimod et selvmord. Tage Erland Jensen er identificeret ud fra sin påklædning og særlige kendetegn.