Annonce:
Annonce:

Ny anholdelse for sex-krænkelser i København: Fire er nu løsladt

Politiet har modtaget mellem 90 og 120 anmeldelser om sexkrænkelser i København. Fire mistænkte er løsladt

Politiet har tidligere offentliggjort dette kort over det område, som sex-krænkelserne er sket i. Men politiet har nu fået en række nye anmeldelser.
Politiet har tidligere offentliggjort dette kort over det område, som sex-krænkelserne er sket i. Men politiet har nu fået en række nye anmeldelser.
Annonce:
Følg Krimi

Politiet har anholdt endnu en udenlandsk mand, der formodes at stå bag en serie af sex-krænkelser af unge kvinder i København.

Ofrene er typisk blevet forfulgt af mænd, der har passet dem op, når de låste sig ind i deres opgange, har befølt dem og kysset dem, og i flere tilfælde er der tale om grove voldtægtsforsøg.

Politiet mener, at flere mænd har udenlandsk afstamning står bag forbrydelserne.

Politiet har siden oktober efterforsket en lang række blufærdighedskrænkelser og voldtægtsforsøg, der begyndte i juni, og tidligere er en marokkaner, en rumæner og en bulgarer blevet anholdt og sigtet for flere af forholdene. Men de er alle blevet løsladt igen.

Politiet har tidligere offentliggjort to overvågnings-videoer af formodede gerningsmænd, som førte til identifikation af disse.

Annonce:

Løsladelse kæret
Nu har politiet så anholdt en 33-årig albaner, som politiet i dag krævede varetægtsfængslet i Københavns dommervagt, sigtet for to voldtægtsforsøg og tre blufærdighedskrænkelser.

Men heller ikke denne gang mente dommeren, at politiets beviser var håndfaste nok, og den 33-årige albanske turist, der tidligere har været asylansøger i Danmark, blev løsladt.

- Vi mente, at der var grundlag for at begære ham varetægtsfængslet, og løsladelsen er nu kæret til Østre lnadsret. Vi fortsætter efterforskningen, siger Brian Belling, Københavns politi.

Siden oplysningerne om sex-krænkelserne i København kom frem, har politiet fået en lang række nye anmeldelser.

Bed gerningsmand i læben
- Vi har fået mellem 90 og 120 anmeldelser, som vi nu undersøger, siger Brian Belling.

22-årige Linda offer for sex-stalker: Frygter flere gerningsmænd

Annonce:

I sidste weekend var der et nyt overgreb i Bragesgade på Nørrebro, hvor gerningsmanden fulgte efter en ung kvinde ind i hendes opgang klokken 03.15 og kyssede hende flere gange på munden og forsøgte at tungekysse hende.

Det mislykkedes, da kvinden bed manden i læben, så han flygtede.

Dét forhold er et af fem, som den 33-årige albaner nu sigtes for. Han nægter sig skyldige i alle fem forhold.

Den 33-årige sigtes for et voldtægtsforsøg den 31. oktober ved 05-tiden om morgenen i Ourøgade på Østerbro, hvor en mand fulgte efter en ung kvinde ind i hendes opgang og op til femte sal, hvor han skubbede hende ind i entreen, rev hendes overtøj og bluse af, befølte hende og kyssede hende på brystet og i ansigtet.

Politiet sigter 43-årig fra Nørrebro for at krænke fem kvinder

Det lykkedes kvinden at flygte ned til underboen, da gerningsmanden tog sine bukser af.

Annonce:

Forsøgt voldtaget af to mænd
Det næste forhold, som den 33-årige sigtes for, er også et voldtægtsforsøg begået den 11. oktober på Rungsted Plads, hvor to mænd i forening forsøgte at voldtage en ung kvinde. De tvang sig ind i hendes lejlighed, gav hende adskillige knytnæveslag i ansigtet og tog kvælertag på hende, mens de forsøgte at voldtage hende i soveværelset.

Voldtægtsforsøget mislykkedes, da det lykkedes offeret at flygte.

Mens politiet sigter den 33-årige albaner som den ene af gerningsmændene er den anden ukendt.

Politi advarer kvinder mod at gå alene: Ti kvinder seksuelt overfaldet

Den 33-årige sigtes også for endnu to blufærdighedskrænkelser, det ene begået den 31. oktober kl. 03.25 på Houmanns Alle i Københavns NV-kvarter, hvor en gerningsmand tvang sig ind i opgangen og befølte og kyssede kvinden, så voldsomt, at hun fik en flænge i overlæben.

Det næste skete i Æbeløgade, Nørrebro, hvor en gerningsmand passede en kvinde op i en port, da hun var ved at låse sin cykel, og han tog fat i hendes hoved og vendte det mod sig, mens han kyssede hende flere gange.

 

Politiet har anholdt formodet sexstalker

Politiet har tidligere advaret kvinder mod at gå alene hjem om natten:

Annonce:

- Det kan være en god ide at slå følge med andre, og så skal man generelt holde sig godt orienteret i gadebilledet på vej hjem og inden, man låser sig ind i sin opgang. Vi har fuldt fokus på at stoppe disse overgreb, men indtil det sker, vil vi for alt i verden undgå flere, sagde vicepolitinspektør Jens Møller Jensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: