Ny anholdelse i bande-drab

Nu er fire anholdt efter drabet på en 23-årig på Frederiksberg i sidste uge

(Video: Kenneth Meyer)

Politiet har foretaget den fjerde anholdelse efter drabet på en 23-årig mand med tilknytning til Black Jackets på Frederiksberg i torsdags.

En 28-årig, der tidligere blev anset som et ledende medlem af den nu opløste gruppering Brothas, meldte sig selv til politiet i går, og han blev i dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten på Frederiksberg, hvor han blev sigtes for drab og drabsforsøg.

Retsmødet blev holdt for lukkede døre, men den 28-årige blev varetægtsfængslet med samme frist som de tre tidligere anholdte.

Den 28-årige har angiveligt nu tilknytning til rockerklubben Gremium, der er i konfilkt med Black Jackets.

To af de tre tidligere fængslede har også tilknytning til Gremium, nemlig en 25-årig, der sammen med en 16-årig blev fængslet i fredags for drabet, samt en 29-årig Gremium-rocker, der blev varetægtsfængslet i lørdags.

Det var denne bil, den 23-årige bandefigur sad i, da han blev dræbt.
Foto: Mogens Flindt Krimi Endnu en rocker anholdt i drabssag

Drabet skete på Peter Bangs Vej på Frederiksberg, hvor den 23-årige kørte i en bil, som blev beskudt. Men der blev også skudt fra bilen mod angriberne, og politiet fandt efter drabet tre våbnen i området.

Politiet undersøger spor efter skyderiet på Frederiksberg. Foto: Mogens Flindt Krimi To sigtes for drab: Derfor eksploderer bandekrigen

Efterforskningsleder Torben Svarrer siger, at de enkeltes roller under skyderiet endnu ikke er lagt fast. Det skal blandt andet tekniske undersøgelser klarlægge.

Han bekræfter, at den 28-årige meldte sig selv til politiet sammen med sin forsvarer.

- De er godt klar over, at politiet vil tale med dem, fordi vi mener, de har været på gerningsstedet, siger Torben Svarrer.

Han vil ikke udelukke, at der kommer nye anholdelser i drabssagen.