Annonce:
Annonce:

Ny anholdelse i norsk drabssag

Landsretten besluttede i går, at Tom Hagen skal løslades. I nat pågreb norsk politi endnu en mistænkt

Først troede politiet, at Anne-Elisabeth Hagen var blevet bortført, men så blev hendes mand sigtet for drab eller medvirken til drab. Video: VG
Annonce:
Følg Krimi

Politiet har anholdt en mand i 30'erne for drab eller medvirken til drab på den norske milliardærfrue Anne-Elisabeth Hagen. I forvejen sidder offerets mand Tom Hagen fængslet i sagen, ligeledes sigtet for straffelovens paragraf 275.

Det oplyser politiet ifølge VG.

Ifølge politiet har de to mænd en relation til hinanden. Desuden skulle politiet have viden om den nu anholdtes it- og kryptovalutakompetence, lyder det i en pressemeddelelse.

Manden i 30'erne nægter sig skyldig.

- Der har været en afhøring. Jeg har planer om at mødes med klienten i dag, men det er uklart, om der bliver et nyt forhør i dag eller ej. Han mener anklagerne er absurde, siger hans forsvarer Dag Svensson.

Landsretten besluttede i går, at Tom Hagen, der ligeledes er mistænkt for drab eller medvirken til drab, skulle løslades. Nu skal den norske højesteret behandle anken, og Tom Hagen forbliver fængslet indtil da.

- Vi kan bekræfte at anholdelsen er fremskyndet på baggrund af landsrettens kendelse i går. Årsagen til fremskyndelsen er risikoen for ødelæggelse af beviser, lyder det fra anklager Haris Hrenovica.

Tom Hagen har fra sagens start nægtet sig skyldig.

Det har hans forsvarsadvokat, Svein Holden, da også givet udtryk for i interviews siden anholdelsen.

Politiet udelukker ikke, at der kan komme flere anholdelser.

Anne-Elisabeth Hagen blev meldt savnet 31. oktober 2018. Politiet efterforskede i første omgang sagen som en kidnapningssag, men 28. april blev den 70-årige milliardær Tom Hagen i stedet anholdt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: