Annonce:
Annonce:

Ny bandeaktion: Tabte pistol ud af jakkelommen under flugt fra politiet

Politiet ånder banderne i nakken. 25-årig forsøgte at flygte i Mjølnerparken, men kunne ikke holde fast på sin pistol

En stjålet Honda MC blev brugt ved skyderiet i Mjølnerparken den 20. juli. I nat fandt politiet en skarpladt pistol i Mjølnerparken. Foto: Kenneth Meyer.
En stjålet Honda MC blev brugt ved skyderiet i Mjølnerparken den 20. juli. I nat fandt politiet en skarpladt pistol i Mjølnerparken. Foto: Kenneth Meyer.
Annonce:
Følg Krimi

En skarpladt pistol faldt ud af jakkelommen på en 25-årig mand, da han natten til mandag forsøgte at flygte fra politiet i Mjølnerparken på Nørrebro i København.

I dag blev den 25-årige varetægtsfængslet i 17 dage, og han risikerer op til to års fængsel for våbenbesiddelsen efter den seneste 'bandepakke'. Han nægtede sig skyldig og afviste at udtale sig i grundlovsforhøret.

Det var under endnu en koordineret aktion mod bandemiljøet, at den 25-årige blev anholdt. Ifølge anholdelsesrapporten forsøgte han at løbe fra politiet, men tabte en skarpladt kaliber 0.22 pistol fra jakkelommen.

Kendt for afpresning, vold og våben: Brutal bande indtager nye byer

Annonce:

Der har været flere skyderier den seneste tid i og omkring Mjølnerparken, som forbindes til en konflikt mellem banden Loyal To Familia og folk fra Mjølnerparken, som ikke er en fasttømret bande.

Fredag aften affyrede to maskerede personer på en knallert flere skud, der ramte tre parkerede biler i Mjølnerparken,

artiklen fortsætter under billedet

I fredags blev tre biler ramt af skud i Mjølnerparken, da to personer på en knallert åbnede ild. Foto: Kenneth Meyer
I fredags blev tre biler ramt af skud i Mjølnerparken, da to personer på en knallert åbnede ild. Foto: Kenneth Meyer
 

Den 20. juli affyrede to personer på en motorcykel tre til fem skud mod en gruppe unge i Mjølnerparken, men ingen blev ramt.

Den 25. juli fortsatte konflikten, hvor en 26-årig med relationer til LTF blev ramt af to skud i låret og bagdelen, da en mand stiger ud af en Mercedes, knæler og affyrer 8-10 skud mod den 26-årige i Rovsinggade. To brødre fra Mjølner-miljøet er fængslet for drabsforsøget.

Mjølnerparken i aften: Biler gennemhullet af skud

Anholdelsen af den 25-årige klokken 00.40 natten til mandag viser ifølge politiet, at unge fra Mjølnerparken går bevæbnede i området efter de seneste skudepisoder.

Annonce:

- Vi er maksimalt til stede i de områder, hvor vi ved at banderne færdes. Vi ånder dem hele tiden i nakken for at lægge maksimalt pres på dem, siger Kristian Aaskov fra politiets operative afdeling til Ekstra Bladet.

Fem sammenstød førte til visitationszone
Den 20. juli indførte politiet en visitationszone på store dele af Nørrebro og NV-kvarteret. Det skete på grund af den voldelige konflikt mellem LTF og personer fra Mjølnerparken og København NV.

Stor bandeaktion i København: Seks anholdt

Visitationszonen kom efter fem konkrete episoder på kun en uge, fremgår det af en aktindsigt fra Københavns politi.

Den 12. juli  var der et knivstikkeri på Munkensvej 3 på Frederiksberg, hvor en person blev stukket med kniv i forbindelse med slagsmål mellem flere personer.

Den 14. juli var der knivstikkeri på Frederikssundsvej ud for 109, hvor offeret blev stukket flere steder på kroppen. Tre personer er nu fængslet i den sag.

Annonce:

14. juli var der også skyderi på Mimersgade/Midgårdsgade nær Mjølnerparken, hvor to biler jagede hinanden og der blev affyret to-fire skud fra personer i den ene bil mod en person, som løb fra den anden bil.

17. juli var der skyderi i Mjølnerparken i gård 4, hvor to personer afgav et skud hver mod en person, som var på vej ind i en opgang.

19. juli var der skyderi i Haraldsgade ved Kraka Plads, men ingen personer blev fundet.

Flere våbenfund
Kun godt seks timer efter indførelsen af visitationszonen var der så skyderi i Mjølnerparken igen, hvor to personer på en stjålet Honda motorcykel åbnede ild mod en gruppe, der stod i Mjølnerparken, men ingen blev ramt.

Motorcyklen blev kort efter brændende i Hans Egedes Gade. En politipatrulje fik slukket ilden med en pulverslukker, så kun bagenden af mc´en brændte.

I torsdags blev to personer fra Mjølnerparken varetægtsfængslet i 20 dage, sigtet for besiddelse af en skarpladt revolver. Den blev fundet den 13. juli i et loftsrum i Mjølnerparken, og politiet kobler nu de fængslede på 21 og 25 år til revolveren.

Annonce:

Flygtede på motorcykel efter drive-by skyderi i Mjølnerparken

Desuden fandt politiet natten til fredag en skarpladt pistol og en kniv i en hæk, da politiet slog ring om Mjølnerparken. Ejermanden til pistolen er endnu ikke fundet.

Akionen udviklede sig, da en 33-årig mand på en stjålet knallert ifølge sigtelsen kørte ind i en politibetjent, der blev ramt på knæet. Den 33-årige blev bidt af en politihund og anholdt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: