Annonce:
Annonce:

Ny sigtelse mod kvinde: Stak hestehandler flere gange i hovedet

Politiet udvider sigtelse mod kvinde fængslet for dødsvold mod 52-årig hestehandler

Den 42-årige kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen om dødsvold.
Den 42-årige kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen om dødsvold.
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

En 42-årig kvinde er i dag blevet varetægtsfængslet i yderligere fire uger i forbindelse med en mystisk sag om dødsvold mod en 52-årig mand fra Sjælland.

Kvinden blev her til eftermiddag fremstillet under en fristforlængelse ved Retten i Hillerød, hvor politiet udvidede sigtelsen mod hende.

Det fortæller sagens anklager, Margit Wegge, til Ekstra Bladet.

Politiet efterforsker populær hestehandlers død: Flere tegn på vold

- Sigtelsen blev udvidet til også at omfatte nogle slag eller spark i ryggen og adskillige stik i hovedet, siger anklager Margit Wegge.

Kvinden var ellers oprindeligt sigtet for at have tildelt manden et enkelt 5 cm dybt stik i halsregionen om natten 28. december sidste år.

Annonce:

Men efter en obduktion af afdøde står det klart, at den 52-årige mands lig viste flere tegn på vold.

– Under obduktionen er der konstateret flere læsioner og voldstegn, herunder flere stiklæsioner i hovedet, og det er på den baggrund, at vi udvider sigtelsen, siger efterforskningsleder ved Nordsjællands Politi Kenneth Støvhase.

Kvinde fængslet i mystisk sag om dødsvold

Den 42-årige kvinde er alene sigtet for dødsvold. Ifølge politiets sigtelse mod hende blev den 52-årige udsat for vold, 'hvorved han eventuelt i kombination med svære forkalkningsforandringer af kranspulsårerne faldt om og afgik ved døden.'

Nægter sig skyldig
Kvinden nægter sig skyldig i sigtelsen, men en dommer fandt i dag, at der var begrundet mistanke for at holde hende varetægtsfængslet i yderligere fire uger. 

Den 42-årige kvinde blev anholdt tirsdag i sidste uge, efter at politiet havde efterforsket det mistænkelige dødsfald.

Annonce:

Men efterforskningsleder Kenneth Støvhase ønsker ikke at oplyse, hvornår den 52-årige mand, som er en lokalt kendt hestehandler, afgik ved døden.

Politiet efterforsker populær hestehandlers død: Flere tegn på vold

- Det er nogle detaljer, som er kommet fremfor lukkede døre i retslokalet, og derfor kan jeg ikke oplyse nærmere, siger efterforskningslederen.

Udover de nye tilføjelser til sigtelsen kunne politiet under retsmødet i dag komme nærmere gerningstidspunktet i den mystiske sag, som er blevet rykket tilbage et par timer fra den oprindelige sigtelse.

- Tidspunktet er justeret til at være 27. december kort før 23.41 på en adresse i Skibby, siger anklager Margit Wegge.

Siden dødsfaldet har politiet afhørt en række vidner og forsøgt at afdække hvilket gerningsvåben, der kan have været brugt under dødsvolden.

- Vi har en ide om størrelsen, men ellers har vi endnu ikke fået fastlagt hvilken genstand, der har medført læsionerne, siger Kenneth Støvhase.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce: