Ny uhyggelig detalje: 10-årig halshugget i vandrutschebane

10-årige Caleb, som omkom under en tur i verdens højeste vandrutschebane, blev halshugget, fortæller en kilde til nyhedsbureauet AP

10-årige Caleb Schwab blev angiveligt halshugget, da han omkom under en tur i en vandrutschebanen her i en amerikansk forlystelsespark. Det siger en anonym kilde til nyhedsbureauet AP. (Video: CBS/Kamera One, foto: AP)

Den 10-årige drenge, som søndag omkom under en tur i verdens højeste vandrutschebane , blev halshugget. Det fortæller en kilde til det sædvanligvis velinformerede nyhedsbureau AP.

Kilden fortæller, at 10-årige Caleb Schwab blev halshugget under en tur i forlystelsen 'Verrückt' i Schlitterbahn Waterpark i Kansas City. Hidtil har det kun været fremme, at drengen skulle have brækket nakken.

10-årige Caleb Schwab blev fundet død, da båden nåede frem til sin endestation. (Foto: AP)
10-årige Caleb Schwab blev fundet død, da båden nåede frem til sin endestation. (Foto: AP)

Hvad der helt præcist skete under den fatale tur, står dog stadig hen i det uvisse, da hverken politi eller forlystelsespark har meldt noget officielt ud.

- Helt ærligt så ved vi ikke, hvad der er sket, sagde en talskvinde for vandparken under et pressemøde efter ulykken.

Men mindst to personer, der for nylig prøvede rutschebanen, har fortalt, at forlystelsens nylon-skulderstropper rev sig løs under turen. Det er dog uklart, om stropperne spillede en rolle i drengens død, skriver AP.

To kvinder på sygehuset
Med sine 51,38 meter er 'Verrücht' i Schlitterbahn Waterpark kåret til verdens højeste vandrutschebane af Guinness Rekordbog. Tre personer bliver sendt af sted i én båd ad gangen og starter med et nærmest lodret fald svarende til forlystelsen højde, for derefter at suse op ad et 'bjerg' før et nyt fald på 15 meter.

Guinness Rekordbog har kåret vandrutschebanen 'Verrückt' til den højeste i verden. (Foto: AP)
Guinness Rekordbog har kåret vandrutschebanen 'Verrückt' til den højeste i verden. (Foto: AP)
 

Da Caleb Schwab omkom sad han i en båd sammen med to kvinder, som han ikke var i familie med. De blev efter ulykken transporteret til et lokalt hospital med mindre skader i ansigtet.

Den kun 10-årige Caleb Thomas Schwab mistede livet i en ulykke i den godt 50 meter høje vandrutschebane Verrückt i den amerikanske delstat Kansas. Foto: AP Krimi 10-årige Caleb blev dræbt i verdens største vandrutschebane

Søn af politiker
Drengen var søn af Scott Schwab, der er medlem af Repræsentanternes Hus i staten Kansas, hvor han er valgt fra byen Olathe.

I en erklæring fra familien efter dødsfaldet lyder det, at de er glade for den opbakning, de har fået af borgerne i Olathe og Kansas City.

- Siden den da, han blev født, har han bragt uendelige mængder glæde til vores familie og alle dem, han mødte, lyder det blandt andet fra familien.

Foruden Caleb, har Scott Schwab og hans kone Michelle tre andre børn. De var alle med i forlystelsesparken, da Caleb mistede livet.

10-årige Caleb var søn af Scott Schwab, der er medlem af Repræsentanternes Hus i staten Kansas. (Foto: AP)
10-årige Caleb var søn af Scott Schwab, der er medlem af Repræsentanternes Hus i staten Kansas. (Foto: AP)
 

En mindre del af Schlitterbahn Waterpark genåbnede onsdag, men 'Verrückt' vil forblive lukket resten af sæsonen.