Annonce:
Annonce:

Nye billeder af forsvundne Mads

Den unge mand fra Varde har været væk i en måned

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Opdateret 2. februar 2023: Syd- og Sønderjyllands Politi har opfordret medierne til at slette billederne af Mads Ehmsen, da politiet arbejder med en formodning om, at han er fundet død i Varde Å.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

26-årige Mads Ehmsen har været sporløst forsvundet i en måned, siden han sidst blev set 23. januar klokken 23.30 i Varde midtby.

Siden har politiet ledt massivt efter den unge mand fra Varde.

Og torsdag og fredag vil politiet i samarbejde med Hjemmeværnet finkæmme Varde midtby med start ved Storegade 19, hvor han sidst er set, hvorefter der søges i et meget stort område, som deles op i zoner, der alle gennemgås med hunde, hjemmeværnsfolk og betjente.

Annonce:

- Vi har søgt i området før, ligesom vi har søgt i og ved åen uden resultat. Vi undrer os over, at vi ikke kan finde Mads og fortsætter eftersøgningen i området, siger vicepolitiinspektør Kent Brynilsen fra Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Samtidig opfordrer han alle borgere, der har privat overvågning, og som ikke har været i kontakt med politiet endnu, til at henvende sig, så politiet kan hente materialet.

Borgere opfordres også til at tjekke deres haver og skure og holde øje, når de færdes i naturen.

- Familien og venner er meget bekymrede og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde Mads, siger Kent Brynilsen.

De offentliggør samtidig med den nye eftersøgning efter aftale med de pårørende nye billeder af Mads Ehmsen, der er taget den dag, han forsvandt.

Hvis man har oplysninger i sagen eller har relevant videoovervågning, der kan hjælpe med at finde Mads Ehmsen, så kan politiet kontaktes på 1-1-4.

To mænd er blevet idømt livstid for at have dræbt to ældre mænd på Vestsjælland. Hør mere om 'Dødens duo' i 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: