Annonce:
Annonce:

Nye spor i Emilie Meng-sagen: Nu ransager politiet bolig

Politiet har fået nye oplysninger i sagen. En bolig i Korsør ransages

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 Alm. takst.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har modtaget nye oplysninger i sagen om forsvundne Emilie Meng.

Oplysningerne betyder, at politiet i løbet af mandagen vil være tilstede i Korsør, hvor en bolig på Tårnborgvej vil blive ransaget.

Det sker på baggrund af nye oplysninger i sagen, som politiet ikke ønsker at be- eller afkræfte.

- Vi har tidligere været på den samme adresse, men da de nye oplysninger er kommet efter den seneste ransagning, ser vi os nødsaget til at undersøge stedet endnu en gang, siger politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at undersøgelsen indbefatter en større mængde udstyr, og politiet vil derfor være synligt til stede i gadebilledet.

Annonce:

- Det er vigtigt at sige at vores indsats i dag ikke er ensbetydende med, at vi har en sikker teori om, at Emilie er der. Indsatsen kan sammenlignes lidt med, når vi tidligere har lavet en stor indsats i et bestemt område, siger Kim Kliver til Ekstra Bladet.

Han vil ikke gå i detaljer med, hvad det er for oplysninger, som har ført til at politiet nu endnu engang undersøger stedet på Tårnborgvej. Men ingen er anholdt i sagen.

- I har tidligere ransaget på adressen, hvor der var forlydender om, at I brugte varmefølende udstyr, er det også udstyr, I har med i dag?

- Vi har det tekniske udstyr med os, vi skal bruge for at være meget grundige, lyder svaret blot.

Kim Kliver fortæller til Ekstra Bladet, at politiet vil være i området i dag flere steder.

- Vi vil ransage flere lokaliteter i det område og på samme vej, siger han.

Politiet forventer, at ransagningen kommer til at vare det meste af dagen.

67-årig beboer netop kommet hjem
Ekstra Bladet har netop været i kontakt med den 67-årige beboer på Tårnborgvej, hvis adresse netop nu bliver ransaget - igen:

- Jeg er optaget, jeg har ikke tid til at snakke lige nu, siger han.

Annonce:

Da Ekstra Bladet træffer ham på telefonen, står han sammen med politiet i sin bolig.

Kort forinden har han til BT sagt, at han er oprørt, at han sad i sin bil, da han fik besked om, at politiet nu igen var i hans hus:

- Jeg troede denne her sag var afsluttet. De har jo været der med lys og varmesøgere for at finde ud af, om der var hulrum i mit hus, men nu kommer der så teknikere fra København og splitter mit hus ad, og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre, siger han.

Mandens bolig har tidligere været midtpunkt i en strid mellem frivillige, der har stået for eftersøgninger af den forsvundne teenage-pige. Det skyldtes, at hans bolig skulle have været overvåget på forskellig vis af andre i området, fordi en mente at have haft hørt en kvindestemme råbe efter hjælp.

Efter medieomtalen af den sag, udsendte politiet en meddelelse, hvor de opfordrede folk til at lade politiet stå for efterforskningen af Emilies forsvinden og ikke tage sagen i egen hånd.

Annonce:

- Politiet har fuld forståelse for, at der er et stort behov for at handle og hjælpe i en sådan situation. Men samtidig appellerer efterforskningslederne i sagen nu til velmenende borgere om at have respekt for, at det er politiet, som står for efterforskningen, lød det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi .

Startede egen efterforskning
Samtidig beskrev politiet, at de i den seneste tid havde oplevet, at borgere, i et forsøg på at hjælpe, havde startet deres egen efterforskning.

Men det har skabt flere problemer end gavn for politiet og de pårørende.

- Vi henstiller til, at man lader os stå for efterforskningen af den forsvundne Emilie Meng. Det er det, vi er sat i verden for, og vi har både redskaberne og uddannelsen til det, sagde politiinspektøren før efterårsferien og fortsatte:

- Vi vil derfor gerne appellere til, at man tænker sig rigtig godt om, inden man begynder at løbe med løse rygter. Det skader såvel efterforskningen som Emilies pårørende. Vi arbejder fortsat intensivt med at finde ud af, hvad der kan være sket den 10. juli. Og vi har stadig flere retninger vi kan bevæge vores efterforskning i.

Politiet giver opsang i Emilie-sagen

Annonce:

Emilie Meng forsvandt forsvandt natten til søndag den 10. juli, efter hun havde været i byen med to veninder. De tre piger skiltes klokken fire om natten på Korsør station, hvorefter Emilie gik alene hjem mod forældrenes hus i Korsør bymidte.

Politiet har tidligere foretaget målrettede undersøgelser af områder i og ved Korsør, blandt andet blev et kolonihave-område gennemgået med politihunde, og der blev gravet i jorden flere steder. 

Emilie-sagen: Derfor hjælper arkæologer politiet
Billeder fra en tidligere ransagning 6. oktober:

Opdateres...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: