Nye teorier om Tovas død: Mordmistænkt slæbte hende langs kyst

Den unge svenske kvinde blev fundet dræbt 20 meter fra stranden. Politiet har anholdt en mand i forbindelse med drabet

For fire dag siden fandt det svenske politi liget af den kun 19-årige Tova Moberg.

Hun blev fundet i vandet omkring 20 meter fra stranden i et skovområde nord for Stockholm.

- Hun døde ikke af at blive smidt i vandet, om man så må sige. Det er nok mere en måde at skjule liget. Hendes død er indtruffet noget tid forinden, men jeg vil ikke kommentere, hvor jeg tror han har gjort det, sagde sagens anklager Christer Sammens om drabet på den unge pige.

Men nu er der kommet nye detaljer frem, skriver Expressen.

Der er nemlig ikke blevet brugt en båd eller andre midler i forbindelse med placeringen af liget.

- Man kan jo bære eller slæbe liget. Der findes andre muligheder for at få en krop ud i vandet, uden at man anvender en båd. Der er ganske lavvandet, siger anklageren til Expressen.

Tova forsvandt natten mellem lørdag og søndag i sidste uge. Den 19-årige kvinde havde ringet til vennerne og sagt, at hun var på vej til fest, men hun dukkede aldrig op.

Inden havde hun fortalt, at hun var på en gård ikke langt fra det sted, hvor hun senere blev fundet dræbt. Politiet ønsker ikke at bekræfte, at gården er drabsstedet, skriver Expressen.

Ekskæreste sigtet
Det er Tovas 22-årige ekskæreste, der er sigtet for drabet. Parret havde været sammen på gården om aftenen.

Da Tova Moberg ikke var kommet hjem om søndagen, meldte familien hende savnet.

Omkring frokosttid søndag opsøgte Tovas far den 22-årige ekskæreste for at spørge, hvor hans datter befandt sig, og den 22-årige udtrykte bekymring og tilbød at hjælpe med at lede efter hende.

I stedet blev han anholdt og i første omgang sigtet for kidnapning af den unge pige, og senere sigtet for drabet. Han har ved de foreløbige afhøringer nægtet sig skyldig.

Han formodes dog tidligere at have været voldelig mod sin ekskæreste. Således meldte Tovas forældre ham i marts til politiet, efter hun var kommet hjem med tydelige blå mærker på kroppen.