Nye trofæer afsløret: Gemte pubeshår og brugte trusser

Nye opsigtsvækkende oplysninger er blevet offentliggjort. Meget tyder på, han ikke kun gemte kønsdele som trofæer

Peter Frederiksen har siddet fængslet siden slut september, hvor politiet fandt 21 kvindelige kønsdele i danskerens fryser.  Foto: Anthon Unger
Peter Frederiksen har siddet fængslet siden slut september, hvor politiet fandt 21 kvindelige kønsdele i danskerens fryser. Foto: Anthon Unger

Sagen mod danske Peter Frederiksen, der lige nu sidder på anklagebænken i den sydafrikanske by Bloemfontein, har taget en overraskende drejning.

Ved det seneste retsmøde kom det frem, at politiet foruden en række nedfrosne poser med kvindelige kønsdele, også har konfiskeret en række andre trofæ-lignende genstande fra danskerens nu tidligere hus i landet.

Det fortalte chefefterforsker Lynda Steyn, da hun i denne uge blev placeret i vidneskranken ifølge flere sydafrikanske medier blandt andet IOL.

Flere trofæer
Danskeren blev anholdt i efteråret 2015, efter politiet havde modtaget et gruopvækkende tip fra danskerens fraseparerede kone.

Den unge kone fortalte politiet, at 65-årige Peter Frederiksen i huset skjulte de før omtalte kønsdele, samt stod bag en række andre forbrydelser.

Ved tirsdagens retsmøde fortalte Lynda Steyn, at man i danskerens soveværelse fandt flere pakker med afklippede kønshår.

Rundt om i lejligheden fandt man brugte kvindetrusser. Det samme gjorde man ifølge efterforskeren i et aflåst våbenskab i soveværelset.

I et tilstødende rum blev der fundet champagnepropper af kork, der var forsynet med sedler, hvor der var skrevet navne på en række kvinder samt datoer.

Navne på personer, som anklagemyndigheden mener, har været ofre for Peter Frederiksens skalpel.

Vigtigt bevis
Netop champagnepropperne med de tilhørende mærkater kan være med til at underbygge anklagemyndighedens teori om, at Peter Frederiksen via medikamenter i champagnen bedøvede sine ofre.

Herefter mener man, at danskeren omskar dem, piercede dem og i nogle tilfælde også udnyttede dem seksuelt.

En teori, som anklagemyndigheden foruden fundet af bedøvelsesmidler og mistænkelige champagnepropper i Frederiksens hus også underbygges via vidneforklaringer fra den danske mands nu afdøde ekskone.

Ekskonen har tidligere forklaret, at hun blev bedøvet og misbrugt, efter hun havde drukket forgiftet champagne sammen med Frederiksen.

Disse medikamenter blev blandt andet konfiskeret i danskerens hjem . Foto: Anthon Unger
Disse medikamenter blev blandt andet konfiskeret i danskerens hjem . Foto: Anthon Unger
 

Hvor er kvinderne?
- Vi har også fundet forbindinger, talrige medicinske instrumenter, medicinsk udstyr, ringe, som vi mener er blevet brugt til piercing samt en vibrator, forklarede Lynda Steyn, før Peter Frederiksens forsvarer Marius Bruwer fik mulighed for at stille spørgsmål til chefefterforskeren.

Han undrede sig over, hvorfor anklagemyndigheden ikke har bragt vidnesbyrd fra de mange misbrugte kvinder.

- De personer, vi har henvendt os til, er for skræmte. De ønsker ikke at vidne, svarede Lynda Steyn til hvilket Frederiksens forsvarsadvokat kommenterede:

- Vores besked til anklagemyndigheden er, at alle omskæringerne var samstemmende.

Et udsagn der står i skærende kontrast til, Peter Frederiksens ekskone tidligere har forklaret til Ekstra Bladet og oplyst politiet om, før hun få uger efter Frederiksens anholdelse tilbage i efteråret 2015 blev dræbt.

Retssagen mod danskeren kører frem til den 22. september, hvor det forventes, at der falder dom.

Han nægter sig skyldig.

Ekstra Bladet tog til Sydafrika for at dække sagen tilbage i september 2015. Her fik vi en snak med Peter Frederiksen, der selv mener, at det er konens skyld. Hør med her! Video: Anthon Unger