Nyfødt dreng efterladt i restaurant-toilet

Nyfødt dreng blev mandag fundet i Subway-toilet i Los Angeles. Den hjemløse mor er anholdt

Det var på denne Subway på South Azusa Avenue i den østlige Los Angeles-forstad West Covina, at spædbarnet blev fundet. (Foto fra Google Maps)
Det var på denne Subway på South Azusa Avenue i den østlige Los Angeles-forstad West Covina, at spædbarnet blev fundet. (Foto fra Google Maps)

Medarbejderne på en Subway-restaurant i Los Angeles i Los Angeles gjorde store øjne, da de mandag fandt en nyfødt dreng i et af restaurantens toiletter.

Politiet blev tilkaldt omkring klokken 8.30 mandag morgen, da sandwich-restaurantens medarbejdere så en blødende kvinde forlade restauranten og efterlade et blodspor fra toilettet, skriver CBS News.

- Medarbejdere gik derind og så en navlestreng hængende ud af toilettet og fandt så babyen i toilettet, fortæller politiets talsmand Rudy Lopez til City News Service ifølge CBS.

Det grædende spædbarn blev indlagt i kritisk tilstand, da det kolde toiletvand havde fået hans kropstemperatur til at falde dramatisk.

Ved at følge blodsporet udenfor fandt politiet efterfølgende den 38-årige mor Mary Grace Trinidad bag en butik med reservedele til biler.

Hun var i forvejen eftersøgt i forbindelse med en narkoforseelse og risikerer nu at blive sigtet for at forlade et barn samt drabsforsøg.

- Jeg har haft dette arbejde i 36 år. Jeg troede, jeg havde set alt, siger politiets talsmand.

- Jeg har ikke ordene til at beskrive, hvordan jeg har det, siger Rudy Lopez til San Gabriel Valley Tribune.