Nyfødt dreng efterladt med seddel på toilet: ’Please hjælp mig’

En kvinde efterlod sit barn på et lufthavns-toilet og efterlod en hjerteskærende besked. Nu har politiet offentliggjort video

Se videoen her. Video: Tucson Airport Authorities

Politiet har offentliggjort en video af en kvinde, som formodes at være moren til en nyfødt dreng, der i sidste måned blev fundet efterladt på et toilet i Tucson lufthavn i Arizona.

Det skriver USA Today.

Myndighederne arbejder nemlig stadig på at identificere kvinden efter fundet af drengen 14. januar.

Sammen med det nyfødte barn lå en hjerteskærende seddel, som lød:

’Please hjælp mig

Min mor anede ikke, at hun var gravid. Hun var ikke i stand til at tage sig af mig. Please overdrag mig til myndighederne, så de kan finde mig et godt hjem.

Jeg vil bare det bedste for ham, og det er ikke mig.

Please.’

De lokale myndigheder oplyser til medierne, at drengen er sund og rask og fortsat er i de sociale myndigheders varetægt.

 

Den nyligt offentliggjorte video viser den formodede mor i lufthavnen, bærende på noget, som hun har pakket ind i et blåt tæppe. Da drengen blev fundet på et puslebord på toilettet, var han blevet gjort rent og blevet svøbt ind.

Arizona er en såkaldt ’safe haven’-stat, hvilket betyder, at forældre, som ikke mener, at de er i stand til at tage sig af sine børn, kan efterlade dem på nogle udvalgte steder, så hospitaler eller kirker kan tage sig af børnene i stedet. Lufthavnstoilettet var ikke et af de udvalgte afleverings-steder, men politiet understreger, at kvinden ikke risikerer at blive sigtet for at have efterladt den lille dreng.