Nygift par flyver fra bryllup og styrter i døden

Få timer efter Will Byler og Bailee Ackerman Bylers bryllup døde parret i en tragisk ulykke

Will Byler og Bailee Ackerman Byler døde på tragisk vis, da de få timer efter deres bryllup døde i en helikopterulykke. Foto: Privatfoto
Will Byler og Bailee Ackerman Byler døde på tragisk vis, da de få timer efter deres bryllup døde i en helikopterulykke. Foto: Privatfoto

Det nygifte par Will Byler og Bailee Ackerman Bylers døde i en fatal ulykke natten til søndag, da de i en helikopter ville forlade deres eget bryllup i Uvalde, Texas i USA.

Helikopteren styrtede ned og parret døde, skriver flere amerikanske medier heriblandt CNN og ABC13. Parret nåede derfor kun at være ægtefolk i få timer.

Piloten Gerald Green Lawrence, der fløj helikopteren, døde også. Han havde været kaptajn i hæren og kæmpet i vietnamkrigen.

Pilot styrter i døden: Ville opfylde sin fars sidste ønske

'Jeg talte med pilotens steddatter, som siger, at flyruten var rutine for hendes stedfar, og at han havde fløjet den mange gange,' skriver reporter på ABC13 Charly Edsitty på Twitter og fortsætter:

'Familien er i chok over ulykken, og de vidste, at der var noget galt, da de ikke havde hørt noget fra fra nogen af dem i flere timer.'

Det sidste farvel
Mens venner og familie så på, fløj parret væk med helikopteren fra Byler-familiens gård, hvor parret blev gift lørdag aften.

Omkring midnat fik myndighederne meldingen om, at der muligvis var styrtet et luftfartøj. Det viste sig, at der var hold i meldingen.

Og det var på familie-gården, helikopteren var styrtet ned.

Derfor satte hun sig grædende ved gravstenen iført brudekjole

Både Will Byler og Bailee Ackerman Byler studerede ved Houston State University, og det var universitetets egen uafhængige studenteravis, Houstonian, der var de første til at skrive ud om de nygifte pars tragiske død.

'Vi beder jer om at have Byler- og Acherman-familien i jeres tanker og bønner,' skriver Houstonian på deres Facebook-side.

The National Transportation Safety Board undersøger ulykken, skriver de på Twitter.