Nyt skoleskyderi i USA: Tre studerende sårede

Et nyt skoleskyderi er lige nu i gang i Maryland på Great Mills Highschool. Sheriffen opfordrer alle til at holde sig væk fra skolen. Der er meldinger om flere sårede

Nyt skoleskyderi i USA: Tre studerende sårede

Video fra skolen i Maryland. Video: AP

Opdatering: To studerende er hårdt såret, og gerningsmanden er blevet dræbt, efter et nyt skoleskyderi har fundet sted i Maryland tirsdag morgen. Det skriver Washington Post.

Gerningsmanden, som var en tidligere studerende på skolen, Great Mills Highschool, begyndte at affyre sit våben omkring klokken 8 lokal tid - omtrent samme tid med at skoledagen begyndte.

Gerningsmanden er siden blevet identificeret som den 17-årige elev, Austin Wyatt Rollins. Han sårede to personer - en 16-årig pige og en 14-årig dreng. Pigen skulle have været hans tidligere kæreste.

Skyderiet varede kun et minut, fordi sheriffen, Blaine Gaskill, valgte at løbe ind i skolens bygning for at stoppe den 17-årige elev. De skød begge på hinanden, men Sheriffens skud endte med at tage livet af gerningsmanden.

Der er tirsdag blevet begået et skoleskyderi på Great Mills Highschool i Maryland.

ABC News melder, at der er flere mennesker, der er sårede, men det var tidligere på dagen uklart, om nogle var blevet dræbt.

Mindst tre studerende er sårede efter skyderiet, hvoraf den ene er gerningsmanden, skriver CBS News.

Den lokale sheriff bekræftede, at der var et skoleskyderi i gang. Sheriffen opfordrer alle til at holde sig væk fra skolen. Situationen er ifølge lokale myndigheder under kontrol.

Sammenslutningen af offentlige skoler i Maryland bekræfter også, at der har været et skoleskyderi. Alle forældre bliver opfordret til at henvende sig ved en anden skole for at blive genforenet med deres børn.

Fox har video fra skolen filmet af civile ved skolen. Det kan ses i tweetet nedenunder.

Bureauet for Alkohol, Tobak, Skydevåben og Sprængstoffer har sendt føderale agenter til skolen.

Marylands guværnør, Larry Hogan, har sendt første besked ud på twitter. Han er i tæt kontakt med det lokale politi.

Mollie Davis, der er elev på highschoolen, snakker lige nu med CBS News. Hun tweeter fra skolen under skyderiet.

Twitter er begyndt at koge over med tanker og bønner.

Great Mills Highschool har tidligere været lukket på grund af mistanke om skoleskyderi i 2014.

Skolen deltog i den nationale protest mod skoleskyderi for få dage siden.

Det er meget kort tid siden det sidste skoleskyderi fandt sted i USA.  Emma Gonzáles, der var til stede under sidste skoleskyderi, giver udtryk for sin støtte.

Hun er desuden en af drivkræfterne bag den kommende demonstration 'March for our lives,' som vil ændre på våbenlovgivningen.

Opdateres...

17 dræbt i skolemassakre: - Han var vild med våben

Skole-massemorder advarede elev: 'Du må hellere komme ud herfra'