Øjenvidne til Facebook-færdselsuheld: Jeg havde set det komme

19-årige Ali Hussain fulgte med på Facebook, da kvinde kørte galt under live-udsendelse

Se et uddrag af kvindens livestream her.

Den kvinde, der nu har meldt sig selv til politiet, havde adskillige tilskuere til sit færdselsuheld natten til mandag, hvor hun livestreamede på Facebook mens hun kørte galt på Søborg Hovedgade.

 Kvinde sendte live på Facebook: Kørte galt og flygtede

En af dem, der så uheldet ske på Facebook, var 19-årige Ali Hussain, som ikke kun så uheldet ske og ringede efter hjælp, men også havde kontakt med kvinden inden uheldet, fortæller han til Ekstra Bladet. 

Ali Hussein så live-udsendelsen med uheldet på Facebook. (Privatfoto)
Ali Hussein så live-udsendelsen med uheldet på Facebook. (Privatfoto)

Ali Hussain kunne natten til mandag ikke falde i søvn, og gik derfor på Facebook fra sin mobil.

I gruppen 'International Hyggegruppe' fandt han live-udsendelsen med kvinden, som han kender på forhånd fra samtaler i gruppen.

- Jeg har talt med hende i to timer før hun begyndte at sende, hvor vi blandt andet har diskuteret politik, forklarer Ali Hussain.

- Jeg tænkte 'hvad fanden har hun nu gang i', for hun er lidt crazy.

- Så ser jeg at hun kører over for rødt to gange, og spiller smart med at hun kører 80 kilometer i timen i en 40-zone. Jeg tænker 'åh nej, tænk hvis det her går galt'.

Troede hun var død
Mens kvinden livestreamer sin bilkørsel, svarer hun på brugernes spørgsmål, men pludselig går der omkring fem sekunder uden respons fra kvinden. Derefter kører hun ind i en parkeret bil på Søborg Hovedgade. Du kan se et uddrag af livestreamet over artiklen.

- Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, jeg troede hun var død, fortæller Ali, der tilføjer at han 'havde set det komme', men alligevel håbede på det bedste.

Som nævnt havde Ali Hussain en længere facebook-samtale med kvinden forud for uheldet, men der viste hun ifølge ham ingen tegn på at hun ville kaste sig ud i hasarderet, livestreamet kørsel kort efter.

- Hun ville bare sende live, det gør man jo nu til dags, og så tror jeg bare det endte galt for hende, siger Ali Hussain.


Kvinden flygtede fra stedet efter uheldet, men har nu henvendt sig til politiet.  Video: Kenneth Meyer