Øjenvidne til våben-aktion: Kæmpe fyr i håndjern på villavej

Politifolk i skudsikre veste og med pistoler i lynhurtig aktion mod villa i Nyborg

Følg Krimi

En cirka 1,90 meter høj, kronraget og muskuløs fyr blev før middag anholdt og lagt i håndjern i en villa i Nyborg simultant med en større fynsk politi-aktion i samarbejde med Særlig Efterforskning Øst (SEØ), som har været målrettet mod det kriminelle miljø.

Det fortæller et øjenvidne, som ved en tidligere lejlighed har set den samme mand i en vest 'med Hells Angels-logo'.

- Jeg har passeret adressen nogle gange. Det er et stort og virkelig pænt hus, og der holdt også i dag biler af mærkerne Audi S7 og en ny Range Rover foran adressen, siger det anonyme vidne, hvis navn og identitet Ekstra Bladet er bekendt med.

Han fortæller, at tre biler med civil-klædte politifolk ankom til den stille villavej i det nordøstlige Nyborg omkring klokken 11.30.

Pistoler og skudsikre veste
Den ene bil holdt for for enden af vejen, mens de to andre parkerede foran den villa, som åbenlyst var mål for aktionen.

- Der var i alt seks politibetjente med tjenestepistoler og skudsikre veste. Tre af dem gik ind ad villaens hoveddør, en gik om i haven og to blev stående på vejen, fortæller kilden.

Kort efter trak betjentene den store mand ud til en af bilerne, som han blev gelejdet ind i.

- De havde også to store, fyldte affaldssække med inde fra huset. De blev stoppet ind i den anden bil, fortæller vidnet til den dramatiske episode.

- Hvad var dit indtryk af den anholdte mand?

- Jeg lagde mærke til, at han smilede. Han gjorde ikke modstand, fortæller vidnet, som vurderer, at politiet i løbet af seks minutter var kørt væk med den anholdte.

Løber så også anholdelse
En kondiløber overværede også anholdelsen og så den kronragede mand sidde på bagsædet af en af politibilerne.

Manden bor i kvarteret, og fortæller, at den anholdte har boet i huset sammen med en kvinde siden omkring juli, efter at det har stået tomt i en periode. Det er uklart om parret bor til leje.

Milan Holck Nielsen, vagtchef i Fyns Politi, ønsker ikke at kommentere aktionerne i landsdelen.

Torben Henriksen, vicepolitiinspektør i SEØ, forklarer, at aktionen med i alt 14 anholdte personer generelt er rettet mod det kriminelle miljø. Han vil ikke udelukke, at enkeltpersoner kan have relationer til rockere.

Stor politiaktion ved politigård

Mange våben fundet i kæmpe aktion

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU