Annonce:
Annonce:

Øjenvidne: Vildt skyderi i Mjølnerparken - en person er ramt

Politiet er rykket ud til et nyt skyderi i Mjølnerparken på Nørrebro. En person er tilsyneladende alvorligt ramt. To sortklædte unge flygtet på knallert

Video: Ritzau / Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på sms 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

Politi og ambulancer er rykket ud til Mjølnerparken på Nørrebro i København til et nyt formodet bandeskyderi.

Politiet bekræfter, at der er anmeldt et skyderi, men har ikke yderligere oplysninger.

Ekstra Bladet har en medarbejder på stedet, som fortæller, at en ambulance netop har forladt stedet med udrykning med et formodet skudoffer.

Den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen bekræfter overfor Ritzau, at en person er ramt af skud og bragt til Rigshospitalet, men der er ikke oplysninger om hans tilstand.

Skyderiet er sket tæt på Mjølnerparkens boldbane.

To meldes ramt i bil
Ifølge forklaringer fra flere beboere til vores reporter er to personer blevet ramt. Den ene alvorligt, den anden er ramt i en arm. De sad i en bil, da der blev åbnet ild imod dem, fortæller vidnerne til Ekstra Bladets reporter.

Annonce:

Et andet øjenvidne, der ønsker at være anonym, fortæller, at hun kom kørende i sin bil og hørte et knald, der lød som om en bil punkterede. Men så hørte hun en række skud - mindst fem.

Derefter så øjenvidnet en knallert komme kørende ud fra Mjølnerparken med to mænd på. De var fuldt maskerede og iført sort tøj og knallerten var også sort.

artiklen fortsætter under billedet

Flere ambulancer blev sendt til Mjølnerparken. Foto: Ekstra Bladet
Flere ambulancer blev sendt til Mjølnerparken. Foto: Ekstra Bladet
 

En beboer i Mjølnerparken fortæller til Ekstra Bladet, at der foruden masser af politi kom to ambulancer og en akutlæge til stedet.

Politiet har afspærret et stort område omkring Mjølnerparken og Tagensvej.

En dræbt og flere såret: Skudofre er bandeveteraner

Den 31. oktober blev bandemedlemmet 'Wurdi' skudt og dræbt ved A&O Hostel ved siden af Mjølnerparken. To andre bandefolk blev såret af skud, da der blev affyret cirka 20 skud med et automatvåben. Drabet er uopklaret.

Hostel-lobby i skudregn under dødeligt bandeskyderi

Annonce:

Ekstra Bladet har talt med flere beboere i Mjølnerparken, der ikke ønsker at stå frem med navne. En ung kvinde siger: - Det er frygteligt. Politiet er her hele tiden. Alligevel fortsætter de med at skyde. Politiet må stoppe de forkerte, siden de får lov at blive ved.

'Går bare efter drenge'
En anden kvindelig beboer mener, at pistolmændene nu blot går efter drenge i Mjølnerparken: - Det er lige meget om de er Brothas eller ej. De skyder bare drengene har en tilknytning til Mjølnerparken, siger hun.

En far kom hjem til Mjølnerparken og så hele opmarchen af politi og ambulancer: - Nu skyder de også ved højlys dag. Det første jeg gjorde var at ringe til min søn for at høre, om han var ok, siger faderen.

Beboere fortæller til Ekstra Bladet, at knallerten med de to maskerede mænd blev set køre frem og tilbage i Mjølnerparken som om de ledte efter noget eller nogen. Det skete lige før skyderiet.

Onsdag aften blev en 25-årig mand med banderelationer ramt af skud på indre Nørrebro i København ved Vævergade og Griffenfeldsgade

Annonce:

Dermed blev han den femte person, der de seneste ti dage er blevet ramt af skud, og alle episoderne menes at være en del af den verserende konflikt mellem Loyal To Familia og en bandestruktur, som bygger på den forhenværende bande Brothas.

20-årig mand død efter skud

Bandekonflikten, der startede i juni, har foreløbig kostet to dødsofre.

Foruden 'Wurdi', der blev dræbt ved Mjølnerparken den 31. oktober, blev en 20-årig mand banderelationer dræbt den 3. november i Tingbjerg.

Tæt på bandekrigens første dødsoffer: Mange ville se ham død

Han blev ramt af skud, da han ved 02.30-tiden sammen med en anden person kom kørende i sin bil ved krydset mellem Åkandevej og Ruten, der fører ind til Tingbjerg-bebyggelsen i Københavns udkant.

Her boede den 20-årige og uden varsel blev hans bil beskudt med en serie skud og bilen endte på taget. Den 20-årige døde senere på dagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: