Offer arbejdede som lærer: Skole i sorg over trippeldrab

Suhaib Jaffar, den ene af de tre dræbte i den tredobbelte likvidering på Frederiksberg, mindes på privatskole på Nørrebro

Suhaib Jaffar blev dræbt, mens han lå og sov, mener politiet. Hans to kammerater, Mike Vinther og Phillip Rasmussen, døde også. (Privatfoto)
Suhaib Jaffar blev dræbt, mens han lå og sov, mener politiet. Hans to kammerater, Mike Vinther og Phillip Rasmussen, døde også. (Privatfoto)
Følg Krimi

Kender du de dræbte, eller har du kendskab til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (alm. takst)

Det er ikke kun familie og venner til de tre dræbte, Suhaib Jaffar, Mike Vinther og Phillip Rasmussen, der sidder chokerede tilbage efter den brutale likvidering af de tre unge mænd i en lejlighed på Frederiksberg.

Også lærere og elever på Iqra Privatskole på Hermodsgade på Nørrebro er i sorg, fremgår det af en meddelelse på skolens hjemmeside.

Det ene offer, 23-årige Suhaib Jaffar, arbejdede nemlig som lærer på skolen.

Ondt blod bag trippeldrab: Rockerkonflikt forud for likvidering

- Vi vil med stor sorg informere jer om, at vi i går har mistet en lærer, vores kollega og en del af Iqra familien, skriver skolen på sin hjemmeside i et brev til forældrene.

- Hans død berører os dybt, og vi sørger over vores tab, lyder det videre.

Suhaib Jaffar, der er søn af en imam, arbejdede blandt andet som idrætslærer på skolen, der huser elever fra børnehaveklassen til 9.

Eleverne blev informeret om deres lærers tragiske død torsdag, og skolen er opmærksom på, at nogle elever muligvis har brug for ekstra omsorg.

19-årige Phillip, 24-årige Mike og 23-årige Suhaib blev alle tre af skud, mens de sov i en lejlighed på Frederiksberg natten til torsdag. (Privatfotos)
19-årige Phillip, 24-årige Mike og 23-årige Suhaib blev alle tre af skud, mens de sov i en lejlighed på Frederiksberg natten til torsdag. (Privatfotos)
 

Mike var et af ofrene for trippeldrab: 'Sov godt dejlige bror'

- Vi er der for jeres børn, hvis de vil tale om det, og I må også meget gerne tale med dem hjemme om, hvordan vi som muslimer holder os til død og tab, skriver ledelsen i brevet og tilføjer, at alle elever fredag vil få fri klokken 13 på grund af de sørgelige omstændigheder.

Ekstra Bladet har haft kontakt til Iqra Privatskole, men ledelsen ønsker ikke at udtale sig yderligere end den meddelelse, der ligger på deres hjemmeside.

Heller ikke Suhaib Jaffars familie har på nuværende tidspunkt ønsket at udtale sig.

Tre unge mænd likvideret mens de sov

Københavns Politi gør status på drabene torsdag aften.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt