Offer dræbt med 45 knivstik: Nu er 23-årig også tiltalt for brutal voldtægt

Efterforskningen af et rovmord i Brønshøj har afsløret, at den formodede gerningsmand også står bag en voldtægt i Ørstedsparken

Politiet bærer offeret for mordet på Kildeager væk. Han blev dræbt med 45 knivstik. Video: Kenneth Meyer
Følg Krimi

Efterforskningen af et rovmord på Kildeager i Brønshøj, hvor en mand blev dræbt med 45 knivstik, har afsløret, at den formodede 23-årige drabsmand også står bag en brutal voldtægt i Ørstedsparken i København.

Det fremgår af anklageskriftet i drabssagen, hvor den 23-årige dansker stilles for et nævningeting ved Retten på Frederiksberg på torsdag. Han nægter sig skyldig.

16. september 2018 klokken 19.41 rykkede politiet ud til en lejlighed på Kildeager i Brønshøj, hvor politiet fandt en mand dræbt med adskillige knivstik.

Politiet har været næsten tavse om sagen, men det fremgår nu af tiltalen mod den 23-årige, at offeret var påført 45 kniv og stiklæsioner.

Drabet skete i forbindelse med et røveri, hvor gerningsmanden stjal en Huawei-tablet, et rejsekort, et Danske Bank-kort og en klump hash.

Ifølge tiltalen skete drabet, dagen før politiet blev tilkaldt, nemlig 15. september 2018 i tidsrummet fra 16.50 til 18.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Politiets teknikere undersøger lejligheden på Kildeager i Brønshøj. Offeret var dræbt med 45 knivstik. Foto: Kenneth Meyer
Politiets teknikere undersøger lejligheden på Kildeager i Brønshøj. Offeret var dræbt med 45 knivstik. Foto: Kenneth Meyer
 

Fem dage før drabet begik den 23-årige og en ukendt medgerningsmand ifølge tiltalen en grov voldtægt mod en mand om aftenen i Ørstedsparken.

Fik tvunget narko i munden
Offeret blev holdt fast i et halsgreb af medgerningsmanden, mens den 23-årige tiltvang sig analt samleje med manden. Han fik også under voldtægten tvunget et ukendt narkotisk stof i munden, mens han var i halsgrebet, siger tiltalen.

Den 23-årige er også tiltalt for grov vold, røveri, trusler og for fangeflugt.

Ifølge tiltalen stak han en saks i skulderen på et offer i Måløv 11. maj 2018 og forsøgte også at stikke ham i overkroppen.

I Meny på Borups Allé, Frederiksberg, skubbede han hårdt til to medarbejdere, som forsøgte at holde ham tilbage efter et tyveri af en flaske rødvin, to Red Bull og to cremer. I den forbindelse truede han med at stikke medarbejderne ned.

Juledag 2018 flygtede den 23-årige fra Psykiatrisk Center i Glostrup, hvor han sad varetægtsfængslet. Det skete sammen med en medpatient. De brød et hegn op og kravlede op på taget og stak af.

Den 23-årige er fortsat varetægtsfængslet på en psykiatrisk afdeling, og anklagemyndigheden tager forbehold for at forlange ham idømt en psykiatrisk foranstaltning i stedet for straf.

Mand fundet død: Efterforskes som muligt drab

LIGE NU
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+