Annonce:
Annonce:

Offer for knivstik: Erklæret hjernedød

Unge mænd er for en dommer i grundlovsforhør efter et voldsomt knivstikkeri søndag - to blev såret og anklager oplyste, at den ene er erklæret hjernedød

Politiet var i Taastrup søndag aften efter knivstikkeri.
Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I GLOSTRUP: Efter anholdelsen af tre mænd på 17, 21 og 22 år, som er mistænkt for knivstikkeri i Taastrup søndag, sidder to af dem her mandag eftermiddag foran en dommer med krav om varetægtsfængsling.

To mænd blev såret i knivstikkeriet og kørt til Rigshospitalets Traumecenter. En af dem er selv erklæret for anholdt klokken 1137 i dag. Han bliver dog fremstillet for dommeren i såkaldt in absentia, altså uden selv at være til stede.

Specialanklager Morten Frederiksen har netop læst sigtelsen højt.

Den ene anholdte er sigtet for forsøg på manddrab ved i forening med andre ukendte gerningsmænd at have stukket en person i hovedet og på kroppen flere gange.

De to andre er sigtet i forening med andre ukendte for forsøg på manddrab ved at have stukket en person i hjerte og lunge.

Politifolk med hunde i søgning efter spor søndag aften. Foto: Kenneth Meyer
Politifolk med hunde i søgning efter spor søndag aften. Foto: Kenneth Meyer
 

Annonce:

Anklageren sagde i forbindelse med oplæsning af sigtelsen, at den meget vel udvides. Han havde netop fået besked om, oplyste han i den åbne del af grundlovsforhøret, at et af ofrene var erklæret hjernedød. Ved den information gik der et gisp gennem flere folk på tilhørerpladserne. Nogle af dem var i familie med en af de anholdte unge mænd.

Efter oplæsning af sigtelsen oplyste forsvarsadvokaterne, at de anholdte nægtede sig skyldige i sagen.

Alvorlige ansigter

De spinkle unge mænd med mørkt kort hår sad i retten med alvorlige ansigtsudtryk ved siden af deres forsvarsadvokater. Den 17-årige kom til at hælde vand ud på bordet, da han ville skænke sig et glas vand fra en kande. Hans advokat hjælp ham med at tørre vandet op med nogle servietter.

Begge de anholdte havde joggingtøj på. Den enes var sort, den andens blåt. Både ofre og de sigtede bar udenlandske navne. De sigtede blev dog beskyttet af navneforbud.

De alvorlige knivstikkerier fandt sted ved to episoder umiddelbart efter hinanden søndag eftermiddag, og sent søndag var der stadig afspærringer i Cederlunden i Taastruå. Foto: Kenneth Meyer
De alvorlige knivstikkerier fandt sted ved to episoder umiddelbart efter hinanden søndag eftermiddag, og sent søndag var der stadig afspærringer i Cederlunden i Taastruå. Foto: Kenneth Meyer
 

To episoder

Knivstikkeriet fandt sted to forskellige steder i Cederlunden i Taastrup ved 16'tiden søndag. Politiet var massivt tilstede og afspærrede et større område for at sikre spor. 

Annonce:

- Detaljerne om, hvad der er forgået, er fortsat under efterforskning og er derfor ikke noget, politiet kan melde ud offentligt for nu, lød det tidligere i dag fra Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse. 

Anklageren begærede dørlukning af hensyn til efterforskningen, da der er ukendte gerningsmand på fri fod. Dommeren tilsluttede sig det ønske og presse og tilhørere blev sendt ud.

Ekstra Bladet følger sagen ....

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: