Ofret måtte sys med 26 sting: Formodet gerningsmand anholdt

Efter lang tids søgen har politiet anholdt en 23-årig mand, der er sigtet for grov vold nytårsnat i København

En 23-årig mand er torsdag blevet anholdt og sigtet for grov vold efter et diskoteksbesøg nytårsnat, oplyser Københavns Politi.

Politiet mener, at det var ham, der trak en 20-årig mand ud af en 7-Eleven i Gothersgade i København og skar ham i ansigtet med en knust flaske, så han måtte sys med 26 sting.

Manden blev anholdt, dagen efter at politiet havde efterlyst gerningsmanden og offentliggjort et signalement med billeder fra 7-Eleven-kioskens overvågningskameraer.

Anholdelsen skete, fordi politiet fik et tip om en person, der svarer til signalementet.

- På baggrund af tippet kunne vi anholde manden på en uddannelsesinstitution i københavnsområdet, siger den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen, Københavns Politi.

Overfaldet på den 20-årige kom i kølvandet på nogle uoverensstemmelser på et diskotek nytårsnat.

Der er ikke oplysninger om, hvad konflikten drejede sig om, men bagefter fulgte fire personer efter den 20-årige, som gik ind i 7-Eleven-kiosken i Gothersgade.

En af de fire mænd trak ifølge politiet ofret med ud af forretningen og slæbte ham 50 meter hen ad gaden, hvor han skar ham i ansigtet med en knust flaske. Det er gerningsmanden til denne grove vold, som politiet nu mener at have fundet.

Den 23-årige mand vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Dommervagt, hvor anklageren vil kræve ham varetægtsfængslet.

Ofret, der fik læderet ansigtet, har det efter omstændighederne godt i dag, oplyser politiet.