OL-stjerne bryder tavsheden om brors anholdelse

Den 22-årige gymnast Simone Biles udtrykker sin dybeste medfølelse med dem, der er berørt af de drab, hendes bror er mistænkt for at have begået

Gymnasten Simone Biles har vundet fire OL-guldmedaljer i løbet af sin karriere. Fredag blev superstjernens bror anholdt for tredobbelt drab. Foto: Ritzau Scanpix
Gymnasten Simone Biles har vundet fire OL-guldmedaljer i løbet af sin karriere. Fredag blev superstjernens bror anholdt for tredobbelt drab. Foto: Ritzau Scanpix
Følg Krimi

Storebror til den amerikanske gymnastikstjerne Simone Biles, 24-årige Tevin Biles-Thomas, blev fredag anholdt i delstaten Georgia, mistænkt for at stå bag tre drab.

Der er ifølge Cbs News tale om drabene på 19-årige Delvante Johnson, 21-årige Toshaun Banks og 23-årige Devaughn Gibson, som alle døde efter skyderi til en fest i Cleveland nytårsaften.

Superstjernens bror anholdt for drab

Ifølge politiet fandt skyderiet sted, kort efter en gruppe ubudne gæster ankom til nytårsfesten, som blev holdt i en ejendom lejet på Airbnb. Foruden de tre dræbte blev flere af gæsterne såret af skuddene.

Den 22-årige gymnast Simone Biles var fredag alt for berørt til at kommentere sin brors anholdelse. Nu har hun brudt tavsheden.

- Mit hjerte gør ondt, når jeg tænker på de berørte, særligt ofrene og deres familier. Der er intet, jeg kan sige, som vil hele nogens smerte, men jeg ønsker at udtrykke min dybeste kondolence til alle, som er berørte af denne forfærdelige tragedie, skriver hun på Twitter.

Hun beder desuden sine følgere om at respektere, at hun og familien stadig er ved at bearbejde sorgen.

Tevin Biles-Thomas skal efter planen fremstilles for retten 13. september.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+