Otte-årig dreng sparket ned af knallertbøller: - Han er meget chokeret

Politiet efterlyser to knallertkørere, der sparkede en otte-årig dreng ned på sin cykel fredag eftermiddag

Ved du noget om sagen, så hører vi gerne fra dig? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En otte-årig dreng fik sig noget af et chok, da to knallertkørere fredag eftermiddag kom susende forbi ham på et stisystem i Viborg. ´

Her kom drengen cyklende stille og roligt, da han pludselig blev sparket i grøften.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi får en anmeldelse fredag eftermiddag fra en mor om, at hendes søn har cyklet på et stisystem i Viborg, og her er der så kommet to personer - en mand og en kvinde - kørende på en knallert. Manden, der sidder bagerst på knallerten, sparker til drengen, da de kører forbi ham, så han vælter og ryger ud i rabatten, siger vagtchef Henrik Nielsen til Ekstra Bladet.

Ifølge vagtchefen kom drengen ikke alvorligt til skade under episoden, men han var efterfølgende meget chokeret.

- Der er ikke sket noget alvorligt med ham, men han har da fået nogle knubs, og han blev også kørt et smut forbi sygehuset, men der blev ikke konstateret nogle brud eller noget, siger han og fortsætter.

- Men det er klart, at drengen var meget chokeret og ked af det over, hvad der var sket.

Har fået flere henvendelser
Henrik Nielsen fortæller, at Midt- og Vestjyllands Politi siden fredag har fået flere henvendelser i sagen. Det har dog endnu ikke ført til nogle anholdelser.

- Der er flere, der har henvendt sig, og det er vi rigtig glade for, men det har ikke givet et gennembrud endnu, siger han.

Han opfordrer derfor folk til at tage kontakt til politiet, hvis de ved noget om sagen.

- Umiddelbart er der tale om to personer fra lokalområdet, så vi hører gerne fra folk, der ved noget, så vi kan få opklaret det her, siger Henrik Nielsen.

Midt- og Vestjyllands Politi har i forbindelse med episoden udsendt et signalement af de to gerningsmænd.

Manden, der sad bag på knallerten, beskrives som 16-17 år og dansk af udseende. Under episoden bar han en sort jakke, blå jeans og træningssko.

Kvinden, der førte knallerten, beskrives som 16-17 år, mørk i huden og med sort hår. Under episoden havde hun en sort dynejakke med rød hætte på og træningsbukser.