Otte-årige Maddy blev voldtaget og kvalt

Teenager anholdt og sigtet for voldtægt og mord

Mange er dybt berørte over drabet på Maddy Middelton. Se interview med en mand, der kendte Maddy og Gonzales, og se hvordan folk har lagt blomster for at mindes den otteårige pige. (Video: AP)

Forældrene til otte-årige Maddy Middleton fra Santa Cruz i Californien har været grueligt og ubærligt meget igennem de seneste dage. Søndag eftermiddag forsvandt deres datter, da hun var ude at lege i boligområdet, som ellers er kendt for at være roligt og sikkert.

Mandag blev Maddys lig fundet i en affaldscontainer i nærheden af familiens lejlighedskompleks, og siden er der kun kommet flere og flere ubehagelige detaljer frem i sagen, oplyser Washington Post.

Lokkede med is
15-årige Adrian Gonzales blev onsdag anholdt og sigtet for mordet. Ifølge San Francisco Chronicle skulle den 15-årige dreng have lokket Maddy med hjem med løftet om is. I lejligheden, hvor han bor med sin mor, bandt han pigen, voldtog, slog og kvalte hende.

Adrian Gonzales kom meget hurtigt i politiets søgelys, fordi han blev ved med at spørge meget ivrigt til efterforskningen.

Og nu mener anklagemyndigheden at have nok beviser til at sigte den 15-årige for både voldtægt og mord.

Angiveligt er teenage drengen blevet fanget på overvågningskameraer, mens han smider liget i affaldscontaineren. Tilsyneladende kun få minutter før Maddy Middeltons mor ringede til politiet for at få hende eftersøgt.