Otte gerningsmænd på fri fod: 32-årig slået til blods efter voldsomt stenoverfald

Politiet spørger offentligheden om hjælp i opsigtsvækkende voldssag

Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp i en opsigtsvækkende voldssag, hvor en 32-årig mand 30. september blevet overfaldet af omkring 8 ukendte gerningsmænd på gaden ud for Præstevænget 27 i Ballerup.

Ifølge politiet blev den 32-årige overfaldet af gerningsmændene på åben gade og overdænget med sten.

- Vi har svært ved at gennemskue hvad motivet bag forbrydelsen skulle være og hvad forbindelsen mellem de eventuelle gerningsmænd og ofret er. Der kan være tale om nogle uoverensstemmelser mellem den 32-årige og en gruppe andre personer i bydelen, men vi er ikke sikre, siger kriminalassistent Carsten Christoffersen til Ekstra Bladet.

Den 32-årige mand slap fra overfaldet med overfladiske skræmmer, men som Carsten Christoffersen udtrykker det, 'så han ikke godt ud' efter de mange stenkast der ramte manden i hovedet og på armene.

- Er der tale om en stening eller anden form for afstraffelse i den henseende?

- Der er intet der tyder på, at der er tale om en voldsepisode med tråde til en religion, men hvorfor man har valgt sten som redskab til at udføre volden, ved vi ikke, Carsten Christoffersen.

I forbindelse med voldssagen efterlyser politiet vidner der kan ligge inde med viden om sagen.

Helt konkret er politiet bekendt med to personer, der kom gående ad Præstevænget og standsede op på modsatte fortov, hvor de overværede overfaldet.

Der er tale om en ældre mand iført overalls og en yngre mand.

Vidnerne blev imidlertid kort efter jaget væk af en af de aktive fra gruppen der kastede med sten og Københavns Vestegns Politi søger nu disse to mulige vidner.

Vidner i sagen kan kontakte politikommissær ved Distrikt Nord Ulrik Hove på telefon 72587524 eller kriminalassistent Carsten Christoffersen på telefon 72587315