Otte sigtet for drabsforsøg: Alle varetægtsfængslet

Bandefolk fængslet i sag om knivstik og grov vold ved indkøbscenter i Nordsjælland

Otte sigtet for drabsforsøg: Alle varetægtsfængslet

Politiet var massivt til stede. Video: Kenneth Meyer

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Otte mænd i alderen fra 21 til 26 år er onsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et knivstikkeri på Kirkeskov Allé ved Humlebæk Center tirsdag aften.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Episoden blev anmeldt klokken 18.57, hvor to mænd fra Helsingør-området på henholdsvis 26 og 57 blev ramt af knivstik og kørt til hospitalsbehandling. En af de to pådrog sig et brækket håndled samt et sår i ryggen og den anden blev tildelt to stik i brystet.

En tredje, en 27-årig mand, kom lettere til skade. Det viste sig senere, at han var blandt gerningsmændene. De blev alle meldt uden for livsfare sent tirsdag aften.

Alle otte fremstillede sigtes for drabsforsøg.

Efter voldsomt slagsmål: Otte sigtes for drabsforsøg

Motivet til slagsmålet vurderer politiet til at været et internt opgør i bandemiljøet, udtalte Lau Thygesen tidligere i dag til Ekstra Bladet:

- Der er tale om et opgør i forbindelse med en strid mellem personer fra en gruppering og så en person, der tidligere var del af samme gruppering, fortæller Lau Thygesen.

- Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om LTF-banden, kan du bekræfte det?

- Det vil jeg hverken be- eller afkræfte. Som udgangspunkt udtaler vi os ikke om konkrete bandegrupperinger, svarer Lau Thygesen.

  Hvad det konkrete uvenskab præcis bunder i, har politiet endnu ikke klarlagt.