Otteårig pige dræbt af knivstik

Chokeret mor fandt sent i går sin lille datter dolket til døde i midtengelsk rækkehus. Hendes 54-årige far er anholdt i den makabre drabssag

Mylee Billingham fotograferet i fe-kostume. Den otteårige, midtengelske pige blev sent lørdag dræbt af knivstik. Foto: Privatfoto
Mylee Billingham fotograferet i fe-kostume. Den otteårige, midtengelske pige blev sent lørdag dræbt af knivstik. Foto: Privatfoto

Mylee Billingham smilede og så glad ud på de sidste fotografier, hendes far tog af hende.

Foran hende stod en tallerken med en pizza-slize.

Men den otteårige skolepige og Ed Sheeran-fan nåede ikke at fordøje lækkerierne.

Klokken 21.15  lørdag aften få timer efter fotografens hygge-optagelser fandt Mylees mor den spinkle piges kvæstede krop i et rækkehus i Valley View-kvarteret i den lille by Brownhill City.

Den ligger få kilometer nord for den engelske industriby Birmingham.

Dolket med en kniv
Daily Telegraphs og BBC erfarer fra kilder i West Midlands Police, at pigen var ramt af et eller flere knivstik. Hun døde senere af sine kvæstelser på et nærliggende sygehus.

En 54-årig mand, som angiveligt har boet til leje på gerningsstedet, blev kort efter anholdt i Valley View.

Mirror.co.uk og The Sun oplyser, at lejeren er pigens far, der lagde billeder af Mylee op på Facebook få timer før hendes død.

Den anholdte havde, erfarer The Independent, sår efter knivlæsioner omkring maven. Hans tilstand skulle være kritisk.

Politiet vurderer, at der indtil videre ikke er grundlag for at lede efter en gerningsmand uden for pigens nærmeste familie.

Pigens mor opsøgte nabo
Foreløbig vil myndighederne dog ikke oplyse andet, end at den anholdte 54-årige mand 'snarest muligt' vil blive afhørt som led i den videre drabsefterforskning.

Pigens mor opsøgte umiddelbart efter at have fundet sin kvæstede datter den 74-årige nabo Graham Greatrex. Hun bor ikke i Valley View til daglig.

Naboen bor få meter fra gerningsstedet og fortalte for få timer siden Daily Telegraph, at kvinden skreg: 'Han dolkede min lille pige'.

Det var den eneste sætning, Graham Greatrex kunne få ud af den ulykkelige kvinde.

Han tilbød hende noget varmt at drikke, men ofrets mor var ikke kontaktbar og ude af sig selv.

Ligsyn efter weekenden
Rækkehuset i Valley View har været afspærret siden drabet, og politiets teknikere har dagen igennem haft travlt med at samle spor i den beskedne etplans-bebyggelse.

Mandag vil der blive foretaget retslægeligt ligsyn, og først derefter kan der fastsættes en konkret dødsårsag.

Der er endnu ikke kommet yderligere detaljer frem om de nærmere omstændigheder omkring det dramatiske knivdrab.

Det giver derfor endnu ikke mening at spekulere i et motiv ud over, at der efter al sandsynlighed er tale om en familietragedie.