Overfaldet af mand med julemandsmaske

Lå og sov, da overfaldsmænd brød ind i hans rækkehus

En 19-årig mand lå og sov, da han pludselig blev overfaldet af to mænd, der brød ind i hans rækkehus på Snerlevej i Næstved.

Det skete natten til torsdag omkring klokken 00.30.

Begge mændene var maskerede. Den ene med en julemandsmaske, fortæller politikommissær Peter Hvidberg fra Sydsjællands og Lolland- Falsters Politi.

Ved overfaldet blev den unge mand slået i maven og på ryggen, ligesom han fik nogle skrammer i ansigtet. Men der blev ikke stjålet noget.

- Det er jo ikke noget, der sker ud af det blå. Man tager ikke bare ud og banker en, uden at der ligger noget forud. Vi tror, at de to godt ved, hvem han er. Men hvad der præcis ligger til grund for overfaldet, har han ikke kunnet forklaret endnu, siger politikommissæren og tilføjer, at det skulle være en form for hævn eller afstraffelse. Men så langt er de ikke kommet i efterforskningen endnu.

Der er tale om 'udkanten af et miljø', hvor den slags kan forkomme. Der er dog ikke tale om et bandemijø, men et miljø, hvor der bliver røget lidt hash.

Politiet fik gerne høre fra vidner, der har set  noget natten mellem 00.30 og 1 på Snerlevej i Næstved.

- Han er selvfølgelig rystet. Det er klart, når man ligger og sover, og der så kommer to ind i ens lejlighed og overfalder en, siger han.