Overfaldet af tre mænd: Knivoffer søgte tilflugt hos tilfældig bilist

En 37-årig mand blev torsdag formiddag overfaldet af tre ukendte gerningsmænd

Politiet arbejdede onsdag formiddag og middag på Taastrup Hovedgade, hvor de undersøgte et knivstikkeri. Foto: Kenneth Meyer
Politiet arbejdede onsdag formiddag og middag på Taastrup Hovedgade, hvor de undersøgte et knivstikkeri. Foto: Kenneth Meyer

Ved du noget om sagen? Skriv en sms til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

I forsøget på at undslippe et knivoverfald fra tre ukendte gerningsmænd, flygtede en 37-årig mand onsdag formiddag ud på vejen ved Taastrup Hovedgade og tvang sig adgang til en tilfældig person bil.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi, som onsdag har været talrigt til stede ved gerningsstedet siden anmeldelsen om overfaldet kort før klokken 10.00.

Ifølge politiet kastede den 37-årige mand sig under overfaldet ind i den tilfældige personbil, der holdt stille i hovedgaden.

Da føreren af bilen i det samme flygtede, blev han undervejs ramt af et slag fra en af de tre gerningsmænd, der fulgte efter offeret ind i bilen.

Under tumulten blev den 37-årige mand stukket i låret, hvorefter gerningsmændene flygtede i løb fra stedet.

Mand stukket ned med kniv: Gerningsmand flygtede i bil

Offer kørte selv til skadestuen
I en pressemeddelelse oplyser politiet, at den sårede 37-årige mand efterfølgende brugte bilen til at køre direkte til skadestuen i Glostrup.

Politiet har onsdag middag beslaglagt bilen og er i kontakt med den 37-årige mand, der siden er blevet overført til Rigshospitalet, hvor han meldes uden for livsfare.

Motivet til overfaldet på den 37-årige er ikke kortlagt endnu, men ifølge politiet er den 37-årige i forvejen kendt i det kriminelle miljø.

I forbindelse med knivepisoden søger Københavns Vestegns Politi derfor nu vidner, der har set overfaldet og det efterfølgende optrin ved personbilen, som er en grå VW Golf.

Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på tlf. 43861448.