Annonce:
Annonce:

Overfaldet med 27 knivstik: De stak mig på skift

- Han stak en kniv i siden på mig, og mens han trak den op, stak den anden sin kniv i mig. De var der for at slå mig ihjel, lød det fredag fra offeret i retten. Han mener, han kan være blevet forvekslet med et bandemedlem fra Blågårds Plads

Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I KØBENHAVN (EKSTRA BLADET): En 32-årig mand lever i dag med store psykiske og fysiske problemer, efter han i marts sidste år blev udsat for et sandt mareridt på et værtshustoilet på Nørrebro.

Her blev han sent på natten knivstukket 27 gange - ifølge sin egen forklaring formentlig fordi han blev forvekslet med et medlem af bandegrupperingen på Blågårds Plads.

Stukket 27 gange: Overvågning kan fælde gerningsmand

Fredag afgav han sin forklaring i retten, hvor tre mænd er tiltalt for drabsforsøget. Den 32-årige mand var iført en stor dynejakke, mens han afgav forklaring, og i hans ansigt sås en af følgerne efter overfaldet tydeligt: Et stort ar ned over det ene øje.

Annonce:

- Jeg havde været ude og spille en turnering på Frederikssundsvej og ankom til Café Runddelen ret sent, måske ved 2-3 tiden. Jeg havde tabt en masse penge og havde en virkelig dårlig dag, forklarede den 32-årige mand, der tog på værtshuset for at spille sine sidste penge op.

Efterlyst melder sig i sag om 27 knivstik

Mens han stod ved spilleautomaten, blev han opsøgt af en af de tiltalte, der ville vide, hvor han kom fra – en episode, den 49-årige tiltalte selv beskrev i retten torsdag.

- Jeg svarede ikke særlig høfligt. Jeg havde en dårlig dag og havde ikke noget imod at komme op at toppes. Men det endte med, at han sagde, at der skulle være plads til alle og gik sin vej, forklarede den 32-årige.

Mødtes med bandemedlem
I løbet af natten gik offeret ud for at mødes med en bekendt – et kendt ansigt fra Blågårds Plads-grupperingen – som han fulgtes med ind på Café Runddelen igen, inden han genoptog sit spil. Da han ikke længe efter skulle på toilettet, fik han selskab.

Annonce:

- Da jeg gik hen for at vaske fingre, kom to personer ind - den ene var ham, der havde henvendt sig til mig ved spillemaskinen tidligere. De stillede sig på hver sin side af mig, og jeg troede først, de var kommet ind på toilettet for at tage stoffer, fortalte han og tilføjede:

HA rocker tiltalt for drabsforsøg på værtshus

- Men så stak den ene en kniv ind i siden på mig og trækker den op. Og så stak den anden en kniv i mig, og sådan går det på tur. Jeg blev ved med at stå og fægte med armene, mens de her personer stak knive i mig - og jeg prøvede at komme ud af døren, men det kunne jeg ikke.

På et tidspunkt faldt han sammen på knæ, mens gerningsmændene fortsatte med at stikke ham i rygen. Ved døren ind til toilettet var en åbning, hvor igennem den 32-årige kunne se, at en tredje mand stod og holdt døren, så han ikke kunne komme ud. Den mand er ifølge den 32-årige ikke blandt de tiltalte.

'De var der for at slå mig ihjel'
På anklagerens spørgsmål om, hvorvidt han er sikker på, at de to tiltalte - en 27-årig og en 49-årig mand - er gerningsmændene, forklarede han:

Annonce:

- Jeg så, at ham, der henvendte sig til mig tidligere, det var ham, der stak den første kniv ind i mig. Og jeg husker den andens ansigt. Jeg husker, hvordan han så ud, da han gav mig det sidste snit i ansigtet.

- Jeg følte, at de ville mig til livs. De var der for at slå mig ihjel.

Øjenvidne: Der var meget voldsomt

Motivet for knivstikkeriet kender den 32-årige ikke, men han fremlagde i retten en teori.

- Der var en bandekrig under opsejling mellem Hells Angels og Blågårds Plads, og da jeg stod med et kendt ansigt fra Blågårds Plads, formodede de nok, at jeg også var derfra. Jeg tror, jeg er blevet forvekslet, lød det.

Rejst ud af Danmark
Det er mere end 10 måneder siden, det grove knivoverfald fandt sted. Den 32-årige blev ramt i både lever, nyre og mavesæk og var i en periode i overhængende livsfare.

Annonce:

- Jeg har det ad helvedes til. Jeg har stadigvæk mange smerter, og flere steder på min krop er følelsesløse. Jeg kan ikke sove om natten. Overfaldet har medført mange problemer for mig, både psykisk og fysisk. Jeg har været i udlandet de sidste 2,5 måneder for at komme så langt væk fra de her mennesker som muligt, forklarede den 32-årige.

Stukket 27 gange: Knivoffer er uden for livsfare

De tre tiltalte nægter sig skyldig. Ifølge anklageskriftet førte to af dem kniven, mens den tredje - en 46-årig mand - er tiltalt for at have slukket for tv-overvågningen i tiden før, under og efter overfaldet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: