Overfaldsmand klippede tommeltot af 22-årig

Nordjyllands Politi efterlyser overfaldsmand efter rockerrelateret opgør

En 22-årig mand blev onsdag eftermiddag udsat for et særdeles voldsomt overfald i krydset Jernbanegade og Nyvej nær togstationen i Hobro.

Overfaldet blev overværet af flere vidner, men ingen havde lyst til at gribe ind.

Gerningsmanden, som politiet allerede har identificeret som en 35-årig rockerrelateret kending, ankom til stedet kl. 13.13 i en bordeauxfarvet Hyundai Accent med registreringsnummeret XS 52 884.

Her havde han en kort ordveksling med den 22-årige, som gik på fortovet, inden han sprang ud af bilen og tildelte den 22-årige flere slag og spark.

Efterfølgende trak overfaldsmanden sit offer hen ad fortovet, inden han trak en rosensaks frem.

- Han satte sig på ham, holdt hans venstre arm op og klippede tommeltotten af og stak ham i benet, oplyser politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi i Himmerland.

Politiet kan endnu ikke sige noget konkret om motivet, men ifølge Preben Møller er et gældsforhold et af de motiver, som politiet arbejder efter.

Umiddelbart efter overfaldet søgte den 22-årige tilflugt på den nærliggende Hobro Friskole, hvorfra en ambulance straks blev tilkaldt.

- Lægerne vil forsøge at redde tommeltotten, da den stadig hang i en hudlap og en blodåre, fortæller politikommissæren.

De to mænd, som begge er fra lokalområdet, kender hinanden, men ifølge politikommissæren er den 22-årige ikke kendt af politiet.

Preben Møller betegner den 35-årige overfaldsmand som 'rockerrelateret, tidligere dømt og kendt af politiet'.

- Vi ved, hvem han er og eftersøger ham alle tænkelige steder, hvor vi formoder, at han kan opholde sig, og så har vi efterlyst ham i hele landet, men vi modtager gerne tip fra borgerne, der kender til hans opholdssted, siger Preben Møller.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114.