Overvågningskameraet fanger ekstremt voldsomt overfald på to mænd

To mænd fra en kristen organisation fra Boston blev udsat for ekstremt voldeligt røveri af fire mænd - overvågningskameraet fangede det hele

Det er sjældent, at et overvågningskamera så præcist og tydeligt fanger et voldsomt overfald som det, der skete på Bienville Street i det franske kvarter i New Orleans i USA for fire dage siden den 24. juni kl. 20.52 om aftenen. Her blev de to mænd, Tim Byrne og James Curran fra den kristne organisation 'Unitarian Universalist Association' i Boston brutalt overfaldet og bestjålet af fire gerningsmænd, der af politiet beskrives som afro-amerikanere.

To ud af fire er anholdt
Overvågnings-videoens gode kvalitet førte hurtigt til, at den 21-årige Paul Dejuan blev anholdt og sigtet for røveri, mens en anden af gerningsmændene har meldt sig frivilligt. Politiet i New Orleans beder dog via videoen, som de har offentliggjort offentligheden om hjælp til at fange de resterende to gerningsmænd, der stadig er på fri fod. Det skriver Boston Herald om historien, der nu har spredt sig til andre steder i verden.

Blev slået direkte i jorden
De to mænd fra Boston var i New Orleans i forbindelse med den årlige generalforsamling for den kristne organisation, da de blev overfaldet. Mændene kom intetanende gående på fortovet på Bienville Street, da de pludselig blev angrebet af to mænd bagfra. Det ene af ofrene blev brutalt revet ned på jorden, mens det andet offer med knytnæve blev slået direkte i jorden. Få sekunder efter kommer yderligere to gerningsmænd frem til stedet, hvor de begynder at kropsvisitere de to ofre og stjæle deres mobiltelefoner og punge samt kontanter. Og efter det voldelige røveri flygter alle fire gerningsmænd løbende væk. Pludselig dukker en af dem dog op igen. Og han går af uforklarlige grunde hen og løfter hovedet op på det offer, der besvimede og gik ud som et lys. Men da gerningsmanden ser den store blodpøl under ofrets hoved, flygter han igen væk fra gerningsstedet.

(artiklen fortsætter under billedet)

På billedet til højre kan man tydeligt se en af overfaldsmændene. Og på billedet til venstre kan man se benene fra den mand, der blev slået direkte i gulvet. (Foto: Politiet i New Orleans)
På billedet til højre kan man tydeligt se en af overfaldsmændene. Og på billedet til venstre kan man se benene fra den mand, der blev slået direkte i gulvet. (Foto: Politiet i New Orleans)
 

Brækkede næsen
Heldigvis kom der kort efter andre borgere fra New Orleans frem til gerningsstedet, hvor de  hjalp ofrene samt ringede efter både politi og ambulance.

Den ene af de to mænd fra Boston brækkede næsen i forbindelse med overfaldet og blev efterfølgende syet med flere sting. Den anden er mere alvorligt såret og er stadig indlagt på et hospital i New Orleans.

Et venligt menneske
Jennifer Miller, der er veninde til ofret Tim Byrne fortæller til Boston Herald, at hendes ven Tim er et af de mest søde og venlige mennesker, hun kender:

- Jeg er helt sikker på, at hvis de fire mænd, der overfaldt Tim, i stedet havde opsøgt ham og bedt ham og hjælp, så ville han uden tøven havde hevet sin pung frem og givet mændene de penge, som de havde brug for, fortæller Jennifer Miller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær