Påsat brand i campingvogn: To gerningsmænd er anholdt

En campingvogn i Ragebøl nær Sønderborg blev søndag sat i brand af to gerningsmænd på henholdsvis 40 og 36 år

To sønderjyske mænd på henholdsvis 40 og 36 år skal tilbringe natten i Sønderborg arrest, efter at de søndag blev sigtet for brandstiftelse.

Søndag aften modtog det lokale politi adskillige henvendelser fra folk, der havde set de to gerningsmænd sætte ild til en campingvogn, som befinder sig på en landejendom i den lille by Ragebøl ved Sønderborg.

- Der var flere vidner, der ringede ind og sagde, at de havde set de to mænd sætte ild til campingvognen, så det var rimelig enkelt at pågribe dem, siger Bjørn Pedersen, vagtchef ved Syd - og Sønderjyllands politi.

På grund af de gode vidneobservationer kunne politiet kort efter anholde de to gerningsmænd på en parkeringsplads i nærheden.

Det skriver Sydjyllands politi i en meddelelse på Twitter, hvor der desuden lyder en tak til vidnerne, der muliggjorde den hurtige pågribelse af brandstifterne.

(Artiklen fortsætter efter Tweetet)

 

Ingen kom til skade ved ildspåsættelsen, forkarer Bjørn Pedersen til Ekstra Bladet.

- Der var heldigvis ikke nogen i campingvognen, men den er faktisk normalt beboet, siger han.  

Det er endnu uklart, hvorfor de to mænd satte ild til campingvognen, men ifølge vagtchef Bjørn Pedersen foreligger der ikke nogen logisk grund til brandstiftelsen.

- Vi kan Ikke umiddelbart se, at der skulle være nogen sammenhængende forbindelse, men det vil blive nærmere klarlagt i morgen tidlig, hvor de to gerningsmænd vil blive afhørt, siger han.