Påstod han var ludfattig - nu koster dette billede ham 7 års fængsel

Mandens Instagram-profil vidnede om penge, dyre biler og ure, som han ikke kunne forklare

Man skal passe på med, hvad man poster på de sociale medier. Dette billede blev en meget dyr fornøjelse. Foto: Caters
Man skal passe på med, hvad man poster på de sociale medier. Dette billede blev en meget dyr fornøjelse. Foto: Caters
Følg Krimi

Han badede sig bogstaveligt talt i penge.

29-årige Levi Watson fra England postede et hav af misundelsesværdige billeder på sin Instagram-profil, men nu koster det ham dyrt at have blæret sig så meget med sin eksklusive livsstil.

Pengene og rigdommen var nemlig ikke opnået på lovlig vis, og nu lyder hans straf på syv års fængsel. Det skriver Birmingham Mail.

Havde ingen penge
Politiet havde en mistanke om, at Levi Watson var en del af en større narkoring, hvor han solgte kokain og heroin. Det afviste han og sagde, at han ikke havde nogen indkomst, og at han levede et meget stille liv.

Det var dog ikke svært for politiet at finde ham på Instagram, hvor han pralede med sit liv i sus og dus til sine 4.500 følgere.

- Har du set 100.000 (pund, red.) før, tja, hvis du ikke har, sådan her ser 100.000 plus ud, skrev han for eksempel til dette billede:

Foto: Caters
Foto: Caters

Narko-leder straffes endnu hårdere
Politiet slog til ved en større aktion, og her blev Watson anholdt sammen med 12 andre, da politiet fandt stoffer for mere end 1,5 millioner pund, svarende til 13 millioner danske kroner.

Lederen af narkoringen, 25-årige Asmirald Miraka, blev også anholdt, og han har fået en dom på 16 år og tre måneders fængsel. Samlet set har de 12 mænd fået 130 år i fængsel. Den mildeste dom lyder på fem år.

- Det her var en avanceret operation, der involverede store mængder af kokain og heroin. Stoffer kan ødelægge liv og samfund, og disse domme bør være stærke advarsler om, at dem, der er involveret i sådanne forbrydelser vil få lovens fulde kraft at føle, siger Warren Moore, kriminalbetjent ved West Midlands Politis særlige enhed mod organiseret kriminalitet.

Ingen medlidenhed
Levi Watson erkendte sig skyldig i at have solgt og skaffet de hårde stoffer, og hans søde liv i luksus har fået en brat afslutning.

- Forhåbentligt vil mindet om hans pengefyldte badekar og pink champagne holde ham varm om natten, når han bruger de næste syv år bag tremmer, lyder det fra kommisær David Jamieson fra West Midlands politi til Daily Mail.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt