Papiret som fik politiet på sporet af Don Ø

Det var en artikel i Økonomisk Ugebrev og svaret fra Parken, der fik politiet på sporet

Det var en artikel i Økonomisk Ugevbrev fra 31. august 2009, der i sin tid fik anklagemyndigheden på sporet af insiderhandel i Parken. Det fortalte anklager Jan Hansen netop inden frokostpausen i sagen mod Flemming Østergaard, der er anklaget for insiderhandel, som kan give op til fire års fængsel.

Første ord i retten: Uskyldig

Artiklen pegede på, at Parken havde gennemført et stort antal handler med egne aktier. Til det udsendte Parken en fondbørsmeddelelse, hvor de forklarede, hvorfor der var handlet med egne aktier. Det sker 3. september 2009.

Don Ø før retssag: Lad os få det overstået

'PARKEN Sport & Entertainment A/S kan således ikke på nogen måde genkende det i artiklen anførte, herunder, at der måtte være behov for yderligere undersøgelser af de gennemførte transaktioner,' lød det i svaret underskrevet af Flemming Østergaard.

Svaret tog myndighederne imidlertid ikke for gode varer. I hvert fald sidder den tidligere formand for Parken nu på anklagebænken i Københavns Byret. Det gør han blandt andre sammen med Parken, og dennes tidligere direktør Jørgen Glistrup.

LÆS HELE SVARET FRA DON Ø HER (link til pdf)

Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup nægter sig skyldig.