Par helt væk på heroin med lille barn på bagsædet

Et ubærligt billede er blevet delt i en by i Ohio, hvor man ønsker at skabe opmærksomhed på problemet med euforiserende stoffer

Billederne er delt flere tusinde gange. Foto: Politifoto
Billederne er delt flere tusinde gange. Foto: Politifoto
Følg Krimi

En fireårig dreng sidder på bagsædet af en bil og stirrer ud af vinduet med et bekymret blik i øjnene. Foran sidder hans mor og hendes kæreste - påvirkede af heroin. Deres øjne er lukkede, mundene er åbne på vidt gab og huden er bleg. De ænser tilsyneladende intet.

To billeder af episoden er blevet delt voldsomt på nettet, efter at den officielle Facebook-side for byen East Liverpool, Ohio har delt det på Facebook med en advarsel om heroin.

- Vi føler, at det er nødvendigt at vise den anden side af dette forfærdelige stof. Vi føler, at vi er nødt til at være en stemme for de børn, der er fanget i dette forfærdelige svineri, skriver de på Facebook.

Politiet blev kaldt ud onsdag, da parrets bil blev set køre meget slingrende, og bilen var lige ved at ramme en holdende skolebus, hvor nogle elever var på vej ud.

Ifølge politirapporten tog en betjent kontakt til føreren, der var så påvirket, at han dårligt kunne tale. Kvinden på passagersædet var tilsyneladende bevidstløs, hvilket gav anledning til mistanke om en overdosis.

Ifølge det lokale medie Weirton Daily Times forsøgte føreren dog alligevel at køre væk, da betjenten tog kontakt.

- Han var svækket. Han prøvede at køre væk. Jeg var nødt til at tage nøglerne ud af tændingen, fortæller betjenten.

Herefter blev også føreren af bilen bevidstløs, og en ambulance blev tilkaldt.

Efter ophold på hospitalet blev parret anholdt. Manden er nu dømt til 180 dages fængsel for at have kørt i påvirket tilstand og sætte et barn i fare. Kvinden er endnu ikke dømt, men er sigtet for at sætte sit eget barn i fare, køre uden sikkerhedssele og for gadeuorden. Hun nægter sig skyldig.

Drengen bor nu hos en ven af familien.

- Dette barn kan ikke tale for sig selv, men vi håber, at denne historie kan overbevise en anden misbruger om at tænke sig om en ekstra gang, før man indsprøjter denne gift imens man har et barn i sin varetægt, lyder det på East Liverpools Facebook-side.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU