Annonce:
Annonce:

Par tiltalt: Myrdet med hammer, kniv og WC-rens

Et kærestepar nægter sig skyldige i brutalt drab på 45-årig mand

Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I AALBORG: I mere end syv timer blev en 45-årig mand udsat for et sandt torturhelvede, hvor han blev stukket med flere knive og slået i hovedet med en hammer, før han fik flere indsprøjtninger med brintoverilte og WC-rens og fik strammet et bælte om halsen.

Det fremgår af anklageskriftet mod et kærestepar, der fredag sidder på anklagebænken i Retten i Aalborg. En mand på 36, der er iført en sort sweater og har et mørkt, fyldigt fuldskæg, der går op i bakkenbarter og mørkt hår, der er redt tilbage, og en kvinde på 22 år, der har håret sat i en brun hestehale med det meste af håret skrabet bagud, men med en bred tot foran, der er skrabet til siden. Hun er iført en pæn jakke med matchende bukser og en sort nedringet top under.

Annonce:

Den 36-årige nægter sig skyldig i drab, mens den 22-årige kvinde ifølge sin forsvarer kan erkende at have givet offeret flere, men ikke adskillige, injektioner med brintoverilte og WC-rens. Hun nægter dog at have stukket og slået ham, og hun 'nægter særligt at skulle have strammet bælte om halsen (på offeret, red.),' oplyste hendes forsvarer.

Det var den 36-årige, der kom først ind i retten, og da den 22-årige kom ind, var der ingen kontakt mellem dem.

Offeret blev meldt savnet af sin familie, fordi han ikke var mødt op til en planlagt middagsaftale 30. april sidste år.

Familien kontaktede politiet allerede samme aften, men han blev først fundet dræbt i lejligheden i Aalborg, hvor de tiltalte er tilknyttet, tre dage senere.

Med en snørefure på halsen, punktformede blødninger i øjnene, læsioner og mærker på hovedet og kroppen og adskillige brud på ribbenene.

Læs også: Frank dræbt: Drabssigtede hyggede på hotel

Ifølge anklageskriftet begik de to tiltalte drabet i forening 30. april 2021 i tidsrummet fra klokken 14-21.15. De blev anholdt søndag aften 2. maj klokken 21.11.

Annonce:

Politikommissær Carsten Straszek har tidligere sagt, at offeret havde en perifer relation til kæresteparret.

Offeret, der arbejdede som mekaniker, boede selv i et stort hus i et pænt parcelhuskvarter i Aalborg. Den 45-årige mand bliver beskrevet som en sjov og betænksom kollega, der tog ansvar for lærlingene.

Hans brunmetal Volvo V70 blev efter drabet fundet ved Juelstrup Sø, der ligger lige vest for E45 ved Støvring - 21 kilometer fra drabsofferets hjem og 18 kilometer fra gerningsstedet.

Det var en tidligere kollega, der havde spottet den om lørdagen 1. maj og havde undret sig over, at den stod der.

Men det var før, offeret var fundet dræbt.

Da de så blev kaldt sammen på værkstedet mandag morgen og fik at vide, at den 45-årige var slået ihjel, kom han straks til at tænke på bilen og kontaktede politiet.

Sagen kører fredag og fortsætter i næste uge. Der er afsat i alt syv retsdage.

Kniv, hammer og kanyler

Parret var tiltalt for drab ved at have dræbt det mandlige offer 30. april 2021 i tidsrummet fra 14 til 21.15 på deres adresse i Aalborg ved. Offeret havde angiveligt tidligere været sugardaddy for den tiltalte kvinde.

Her er anklagepunkterne:

- at tildele offeret adskillige stik og snit med flere knive og adskillige slag med en hammer mod hoved og krop.

- ved at give ham adskillige injektioner i kroppen med sprøjter indeholdende brintoverilte og wc-rens.

- hvorefter de tiltalte strammede et bælte om halsen på offeret, der pådrog sig en snørefure på halsen, brud på begge skjoldbruskhorn, punktformede blødninger i øjnenes bindehinder og mundslimhinden, talrige skarprandede læsioner og blodunderløbne mærker på hoved og krop samt brud på adskillige ribben, hvorved han afgik ved døden.

- ligesom de tiltalte tvang offeret til at overføre 10.000 kroner via MobilePay til en konto tilhørende den kvindelige tiltalte.

Begge tiltalte er også anklaget for besiddelse af 0,7 gram kokain til eget brug 3. maj 2021 frem til klokken 14.20 i Frøslev ved Padborg samt besiddelse af 24 stk. Kenwoo Phaerm-testoterone, 105 stk. Medical inc. Tamoxifn, 30 Oxydrol-tabletter, 23 Metabol-tabletter og 23 stk. Letrozole til eget brug.

Der nedlægges påstand om, at den mandlige tiltalte skal frakendes retten til at udøve virksomhed som dørmand eller have anden adgangskontrollerende funktion i restaurationsvirksomheder i et af retten fastsat tidsrum.

Annonce:

Sagen kort: Kærestepar sigtet for drabet på en 45-årig mand i Aalborg

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: