Parteringsdrabet i Ballerup: 'Offer' selv sigtet i drabssagen

Afsløring om drab på Satudarah-rocker: Den mand, der blev 'frihedsberøvet og mishandlet' i Ballerup, er en af de anholdte og fængslede i sagen

Med droner og dykkere ledte politiet efter liget i Vestskoven. Det blev dog fundet gemt under træer og krat. Fordelt i kufferter og poser. Foto: Kenneth Meyer
Med droner og dykkere ledte politiet efter liget i Vestskoven. Det blev dog fundet gemt under træer og krat. Fordelt i kufferter og poser. Foto: Kenneth Meyer

Det, der i første omgang var en brutal sag om drab og partering af den 25-årige Satudarah-rocker Kevin Andersen - med to ofre og to gerningsmænd - tager nu en ny drejning.

Ekstra Bladet kan afsløre, at den mand, som angiveligt satte hele sagen i gang ved at opsøge først en skadestue og sidenhen politiet, er selvsamme mand, som er blevet anholdt og fængslet i sagen.

Det erfarer Ekstra Bladet fra flere kilder med indsigt i miljøet og sagen.

Der er tale om en 21-årig mand, om hvem politiet i første omgang meldte ud var blevet frihedsberøvet og mishandlet i den lejlighed i Hedeparken 179, hvor den 25-årige Kevin Andersen også formodes dræbt og parteret.

Begge sigtede meldte sig selv
Ekstra Bladet erfarer også, at den 21-årige, der blev fremstillet i et grundlovsforhør for dobbeltlukkede døre tirsdag morgen, meldte sig selv til politiet allerede natten til mandag. Dette angiveligt først efter, at han havde forladt lejligheden og opsøgt en skadestue samt medlemmer i den berygtede rockerklub.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har han desuden selv tæt tilknytning til klubben og var tilmed ven med Kevin Andersen. Den 21-årige må derfor antages at have været i politiets varetægt et døgns tid, inden han blev reelt anholdt og sigtet for medvirken til drab. Årsagen kan skyldes eventuelle skader, som han har pådraget sig i lejligheden.

Dermed sløres mysteriet og ikke mindst motivet til det makabre drab yderligere. For også den 33-årige mand, der nu også er fængslet i sagen - for selve drabet på det fuldgyldige medlem Kevin Andersen - var også tæt kammerat med den dræbte. Et venskab der skulle været blevet oparbejdet igennem det sidste års tid.

Den 33-årige, hvis kone angiveligt ejer lejligheden i nr. 179, har efter alt at dømme udmærket været klar over, at jorden brændte under ham. Ekstra Bladet erfarer nemlig at også han efter knap et døgn på flugt valgte at melde sig selv til politiet. Oplysninger som Københavns Vestegns Politi dog ikke ønsker at kommentere.

Kevin blev stukket ihjel
 På baggrund af den 21-åriges forklaring om, at han blev mishandlet i lejligheden, har politiet fra starten vidst, at de skulle lede efter liget af den 25-årige Kevin Andersen, der af sine rockerbrødre blev omtalt som 'KevKev' og 'Kevlar'.

Liget blev fundet tirsdag eftermiddag. Gemt blandt træer og krat i Vestskoven i Albertslund var hans parterede lig lagt i to små rejsekufferter og en eller flere blå Ikea-poser.

Nu viser hans død på tilsvarende vis at have været lige så brutal.

- Obduktionen viser, at han er død af mange knivstik. Hvor mange vil jeg ikke oplyse, bekræfter politiinspektør Svend Foldager til Ekstra Bladet.

Han afviser samtidig at oplyse, hvor længe Kevin Andersen formodes at have været død og ligget i lejligheden, inden hans lig blev transporteret væk.

- Men vi har fundet alle ligdelene, kufferter og Ikea-poser derude, oplyser Svend Foldager om sagen, der tog sin begyndelse mandag, men langt fra er afsluttet endnu.

 

***

 

Medgerningsmand jages

Præcist hvor mange personer, der i øjeblikket jages, er uklart. Men én ting er sikkert. Københavns Vestegns Politi har ikke foretaget den sidste anholdelse i sagen om den dræbte Satudarah-rocker Kevin Andersen. Det står klart, efter at politiet nu beder om offentlighedens hjælp til at finde gerningsmanden eller gerningsmændene bag en udbrændt bil i Nordsjælland.

- Bilen tilhører en af de personer, vi fik varetægtsfængslet i drabssagen tirsdag formiddag. Så det er umuligt, at det er ham, der kan have kørt den dertil og brændt den af. Bilen kan vise sig at være meget interessant i sagen, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Politiet i Nordsjælland fik alarmen om den udbrændte bil tirsdag kl. 23.47. Altså et halvt døgn efter, at to mænd blev fremstillet og fængslet i forbindelse med sagen i et grundlovsforhør tirsdag morgen.

Nu viser den udbrændte bil imidlertid at være særdeles interessant og ikke mindst et af de seneste spor i efterforskningen om den dræbte Kevin Andersen. Hvem der har kørt bilen og sat den i brand, og hvor stor andel personen eller personerne har i de handlinger, der er foregået i lejligheden i Ballerup, er dog uvist.

- Leder I efter en eller flere gerningsmænd i den forbindelse?

- Det kan vi ikke vide. Men det er da nærliggende at forestille sig, at en har kørt bilen derop, mens en anden har kørt en anden bil, som de har forladt stedet i sammen, lyder en mulig teori fra Svend Foldager.

 

***

Mor i sorg på Facebook

Det er en familie i chok og sorg, der sidder tilbage efter drabet på den unge fuldgyldige Satudarah-rocker Kevin Andersen. Siden drabet blev offentligt kendt, har først og fremmest hans rockerbrødre hyldet og mindet ham ved en andagt foran gerningsstedet og ikke mindst på de sociale medier. Nu bekender også hans mor sin sorg på en mindeside på Facebook for den dræbte søn.

- Jeg er knust. De tog mit GULD. Sov sødt min skat, lyder en af hendes tilkendegivelser.

- Sov sødt min DRENG. Jeg er færdig. De tog mit GULD. DU er i mit HJERTE. Kys kys... fra MOR, skriver hun i et andet opslag, som er lagt ud på en officel mindeside i aftes.

- Rest in paradise. You will always be in my heart. Love you, udtrykker hun sorgen på sin egen egen Facebook-profil, hvor hun på intetanende venners spørgsmål om, hvad der er sket, på tragisk vis blot konstaterer:

- Don't have my son anymore.

Den makabre sag - dag for dag

Natten til mandag melder en 21-årig mand sig selv til politiet. Forud for dette har han opsøgt en skadestue og formentlig rockerklubben Satudarah, der holder krisemøde samme aften.

Midt på natten rykker politiet så talstærkt ud i Ballerup og leder på forskellige grønne områder.

Mandag formiddag indtager styrken nærmest et helt boligkvarter i Hedeparken, hvor politiet foretager en indtrængningsaktion.

Samme eftermiddag oplyser politiet, at de efterforsker en sag om 'frihedsberøvelse og mishandling' af den unge 21-årige mand.

Ved to-tiden natten til tirsdag melder en 33-årig mand sig selv til politiet.

Tirsdag morgen fremstilles de to mænd for dobbeltlukkede døre. Under det hemmelige retsmøde sigtes den 33-årige for drab. Den 21-årige for medvirken til drab. De nægter sig skyldige men varetægtsfængsles.

Tirsdag eftermiddag finder politiet liget af den 25-årige Kevin Andersen i Vestskoven.

Tirsdag aften kort før midnat sættes en bil i brand i Skodsborg, Nordsjælland. Den tilhører en af de fængslede i sagen.

Onsdag efterlyser politiet vidner, som har set mistænkelige personer bære på blå Ikea-poser. De er blevet brugt til at fragte liget.

Torsdag aften efterlyser politiet vidner, som har set personer parkere den sorte Citroën C4 i Skodsborg og sat ild til den. Det kommer også frem, at liget er blevet fragtet i to små rejsekufferter.

Fredag bekræfter politiet overfor Ekstra Bladet, at Kevin Andersen er dræbt af mange knivstik.

 

1 af 5 Her samler polititeknikere liget af Kevin op. Foto: Kenneth Meyer
2 af 5 Kevin Andersens lig blev parteret og gemt i to tilsvarende kufferter samt i en eller flere IKEA-poser. Politifoto
3 af 5 Den udbrændte bil som er blevet parkeret og sat i brand af ukendte medgerningsmænd. Foto: Alarm112danmark
4 af 5 Flere rocker-brødre mødte op dagen efter Kevin Andersens lig blev fundet og holdt et minuts stilhed foran gerningsstedet. Foto: Kenneth Meyer
5 af 5 Med droner og dykkere ledte politiet efter liget i Vestskoven. Det blev dog fundet gemt under træer og krat. Fordelt i kufferter og poser. Foto: Kenneth Meyer